GTST-blog: Alsnog gezinsuitbreiding voor familie Verduyn?
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Alsnog gezinsuitbreiding voor familie Verduyn?

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het knaagde al een tijdje bij Demi. Nadat ze haar kindje, Tom, afgestaan heeft, begon ze hem te missen. Ze wilde haar zoontje nog één keertje zien. Tegenover haar zus, Merel, liet ze weten dat ze het zo kon afsluiten. Maar in werkelijkheid ligt het wel even anders. Ze mist hem zo erg dat ze hem dolgraag terug wil.

Merel heeft ondertussen het idee dat Demi er erg mee zit. Hun ouders, Julian en Saskia, mogen natuurlijk van niets weten. Stel je voor dat ze het te weten zouden komen. Zij hebben momenteel juist aan Steef een ‘zorgenkindje’. Zijn ‘gameverslaving’ lijkt een nieuw probleem op te leven binnen het gezin. 

Zelfs opa Henk heeft het pittig. Hij wil de familie juist ontlasten door samen te gaan wonen met Laura. Zij ziet dat niet zitten en wil alleen blijven wonen. De relatie tussen de twee komt daarmee een beetje onder druk te staan. Gelukkig is het huis groot genoeg. Dus blijft Henk gewoon lekker waar hij thuishoort, bij de familie Verduyn. 

Alleen Demi heeft het erg zwaar. Ze flapt er ineens uit dat ze Tom terug wil. De familie is even in shock. Vooral Merel had het niet aan zien komen. Waar komt het ineens vandaan? De vraag is meer, waarom duurde het zo lang? Een kindje afstaan heeft een enorme impact op het gezin. Iedereen had het behoorlijk zwaar met het afstaan van Tom.

Hoe gaan Julian en Saskia reageren? Is er nog wel plek voor een kindje in het gezin? Hoe ziet Demi dat precies voor zich? Zij gaat nog naar school, de familie werkt. Kortom er zijn best veel ‘problemen’. Aan de andere kant is er misschien een oplossing. Buurvrouw Saskia kan oppassen op de kleine Tom.

Laten we niet op de zaken vooruitlopen. Hoe het allemaal afloopt is nog even de vraag. Ondertussen is de vader van Tom, Marwan, bezig met andere dingen. Hij duikt het bed in met een nieuwe medewerkster van de buurtsuper. Daar is Ilyas allesbehalve blij mee. Hij maakt een potje van zin leven. Hoe zou hij reageren op de terugkeer van Tom naar Meerdijk?

Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!