Big Brother 2021: Twijfels over toneelstuk-verhaal Terror Theo
Bron: RTL / Ingo Calí

Big Brother 2021: Twijfels over toneelstuk-verhaal Terror Theo

Geschreven door

Elke zondag blikt Pim terug op de meest opvallende gebeurtenissen in Big Brother.

Afgelopen week was wederom een spraakmakende week. Nieuwe bewoners en natuurlijk het vrijwillige vertrek van Terror Theo. Het gesnurk van Thomas werd de meeste bewoners deze week even te veel. Na een week hadden zij er genoeg van en zochten een oplossing samen met Thomas. Oplossing: Thomas apart op een kamer met de meest vaste slapers. Prima oplossing lijkt mij, want als er iets frustrerend is, is het dat je de hele nacht wakker ligt door een bomen omzagende medebewoner.

Gevulde dozen

De drie populairste kandidaten bleken volgens de kijker Thomas, Danielle en Theo te zijn. Zij mochten in de gameroom een gesprek aangaan met vier nieuwe bewoners die omhult waren door een doos. Uiteindelijk mochten ze drie dozen open maken. Daarmee waren Jill, René en Zoey een plekje in het Big Brother huis rijker. Naar mijn mening spraakmakende nieuwe bewoners. Ik ben benieuwd wat we van dit trio nog allemaal te zien gaan krijgen.

Jill en Thomas blijken het in ieder geval goed met elkaar te kunnen vinden. Ze brengen veel tijd samen door en gaan zelfs samen douchen, maar wel ieder apart in een douchehokje. Zou hier een eerste Big Brother koppeltje aan het ontstaan zijn? Misschien toch niet, want (nieuwe huismeester) Thomas besluit later Jill te nomineren. Als het aan Theo ligt wordt juist René genomineerd. Hij geeft aan "Hij praat me zo naar de mond dat ik er een slappe l*l van krijg". Uiteindelijk is het tijd om te stemmen. De keuze valt op René en Els. Geen verrassende uitslag.

'Oetlullen'

Tijdens een nieuwe opdracht moesten bewoners knikkers uit een aantal ijsballen halen. Theo blijkt nogal fanatiek te zijn. Theo ontpopt zich tot Terror Theo en noemt de bewoners 'stelletje homo's' wanneer ze niet fanatiek genoeg zijn. De bewoners weten uiteindelijk wel 210 euro binnen te halen voor het boodschappenbudget. Theo benadrukt nog even dat hij zijn Nederlandse collega's "oetlullen" vindt. Een aantal bewoners vinden dat hij te ver gaat.

Theo geeft aan dat ze hem dan maar moeten nomineren. Tijdens weer een nieuwe opdracht blijkt Theo weer bloedfanatiek. Dit keer moeten René en Els het ontgelden. Uiteindelijk winnen ze met de opdracht 4000 euro voor de prijzenpot. Theo wordt naar de dagboekkamer geroepen. Hij krijgt een officiële waarschuwing van Big Brother voor zijn gedrag. Wat mij betreft terecht, want hiermee ging hij wel echt net een stapje te ver.

Exit Theo

Onverwacht goed nieuws voor Els en René. Ze hoeven het huis nog niet te verlaten. Theo heeft namelijk aangekondigd vrijwillig het huis te gaan verlaten. Het Big Brother-avontuur gaf hem niet de voldoening die hij verwacht had. Hij had geen zin om nog langer te gaan zitten niksen in het Big Brother-huis. Tijdens de live-uitzending geeft hij bovendien aan dat hij voor de helft een toneelstukje heeft opgevoerd. In de realiteit is hij niet zo'n uitgesproken persoonlijkheid, zegt hij. Hier heb ik mijn twijfels over.

Toch is het jammer dat Theo het huis heeft verlaten. Big Brother verliest hiermee wel zijn meest spraakmakende persoonlijkheid. Wel verwacht ik dat er snel weer een nieuwe uitgesproken persoonlijkheid zijn intrede zal doen. Ik ben benieuwd wat komende week weer gaat brengen. We weten één ding zeker: René is in ieder geval één van de genomineerden. Het zou mij niet verbazen als hij aanstaande donderdag het huis moet gaan verlaten.