Molspiracy: Was Renée nou expres aan het playbacken?

Molspiracy: Was Renée nou expres aan het playbacken?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Het is alweer aflevering 7 van Wie is de Mol?! Wat gaat het nu toch allemaal weer heel snel. Nog even en we zitten alweer in de finale van Wie is de Mol.

Steengoed

Ze hebben nu weer deels een ondergrondse opdracht. Dat is wel erg leuk, dat geeft een mysterieus sfeertje. Je zou toch denken dat de mol een portofoon vast heeft om zo de controle te hebben over de nummers en de kleding die hierdoor gepakt wordt. Ze hebben in dat op zich wel vertrouwen in elkaar om sommige kandidaten alleen hun gang te laten gaan. Charlotte is wel lekker die cijfers naar Splinter aan het door drammen. Is niet heel gek dat Splinter dit allemaal niet kan onthouden. Ik zou in ieder geval het helemaal kwijt raken. Ik weet het echt niet meer wie nou die mol zou moeten zijn hoor. En dan hebben we het vooral over deze opdracht. Want wat is dit een groot drama. Er zouden dus uiteindelijk 82 kledingstukken nog omhoog gehaald worden. Dat is echt nog heel veel! Ik ben er wel een beetje in shock. Want voor mijn gevoel hadden ze echt best veel omhoog weten te halen.

Zinvol

Klinkt heel makkelijk deze opdracht? Toch Marije? Ik ben weer heel benieuwd hoe deze opdracht gaat lopen. Voor mijn gevoel is iedereen wel heel fanatiek bezig met deze opdracht. Volgens mij geniet Rocky wel van het rond scheuren in de jeep. Sinds wanneer is mol kandidaat nou weer één woord? Ik vraag mij wel af of dat wel klopt. En het blijkt maar weer dat er maar één zin is goedgekeurd. Wat is er weer heerlijk gemold in deze opdracht! 

Wat is het toch leuk om te zien hoe toegewijd Splinter is als penningmeester. Een klein schattig geldkistje. En daar bewaart hij de sleutel weer in een apart boek om het weg te houden van de mol. Wat hoor ik nu? IS DIT ABBA? Ik dans ondertussen even mee op deze muziek!

Aanwijzingen

Wat is dit een hilarische opdracht om te zien. Het lijkt mij daarentegen ook wel weer heel lastig om het uit te beelden. Marije is wel lekker op dreef om al die nummers te raden! Maar wat mij opvalt is dat niet mee mochten playbacken. En wat doet Renée? Zij playbackt eigenlijk gelijk met het eerste nummer mee. Splinter zegt: Rik gaat ons natuurlijk vertellen hoe ongelooflijk goed wij het hebben gedaan! Het zou bijna sarcasme kunnen zijn op de manier waarop hij dit zegt. En inderdaad, Rik vertelt dat er soms geplaybackt werd met het nummer wat dus niet de bedoeling was. 

Ze hebben over het algemeen in deze aflevering niet heel veel geld weten te verzamelen. Ze zitten maar rond 8.000 euro. Dat is echt niet veel.

Test en executie

Het is tijd voor de test, 20 vragen over de identiteit en het gedrag van de mol. Degene met de meeste fouten moet het spel verlaten. Behalve de mol, die hoeft nooit naar huis. 

Ik ben nu wel heel benieuwd wie er deze aflevering naar huis gaat. Want als Rocky of Splinter nu weer een groen scherm krijgen dan kan het wel zijn dat ze in de goede richting zitten lijkt mij. Charlotte is als eerste. De mol gaat nooit naar huis toch? En Charlotte is dus ook door! We blijven nog even op Splinter en Charlotte stemmen, want mijn punten zijn weer verdubbeld. Marije moet deze aflevering het spel verlaten. Ik gok dat best veel molloten nu wat punten kwijt zijn…