Molspiracy: Is Rocky hier nou om de tuin geleid?

Molspiracy: Is Rocky hier nou om de tuin geleid?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Het einde van dit seizoen is alweer erg dichtbij aan het komen. En aan de kandidaten te merken hebben ze dit ook door. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de finale!

Voor joker staan

Ik heb zelf ook in zo’n zweefvliegtuig gezeten en dat is wel echt een supertoffe ervaring. Voor mijn gevoel is dit niet echt een hele moeilijke opdracht. Maar ik heb ook het gevoel dat je bij deze opdracht niet echt goed kan mollen. Charlotte schreeuwt het uit vergeleken met Rocky. Ze heeft door het schreeuwen twee verkeerde antwoorden doorgegeven. Ondertussen krijg ik beschadiging aan mijn oren van het geschreeuw. Charlotte zegt: Oh, dan heb ik er één gemist door het schreeuwen! Ja dat wisten wij al Charlotte. 

Rij gedrag

Dat is een keer wat anders als begin van de opdracht dan dat Rik zelf op het podium staat. Maar moet wel toegeven dat dit een superleuke opdracht is en ook niet heel lastig. Het valt mij nu wel op dat Charlotte nu al wel twee dingen heeft goed geraden als het om de nummers gaat. Maar je merkt dat ze ook wel redelijk de controle wil hebben over de opdracht. Uiteindelijk hebben ze 900 euro voor de pot weten te verzamelen. Dat is best goed gescoord.

Als tussenstand hebben ze 9875 euro weer in de pot op het moment.

Ra(a)dgeving

Ik vraag het mij echt af hoe je hier kan gaan mollen. Het lijkt mij ook niet echt een optie, maar we gaan het zien. Het verschil hoeveel Rocky vertelt aan Renée vergeleken met wat Splinter vertelt is zo veel. Hij doet voor mijn gevoel echt heel raar. Maar dat zou misschien wel de bedoeling van hem zijn. Nou mijn twee mollen hebben beide bij dat rad het lopen te verpesten zie ik wel weer. Charlotte gaat wel echt lekker voor haar zelf met de twee jokers. En laat hierbij Rocky wel lekker in de steek. WAAROM laten ze dat bord wat Splinter zojuist gedraaid heeft niet zien? Dit is echt super frustrerend. Oh, nu zie ik het. Hij had gewoon een vrijstelling kunnen hebben… En hij draait daarna nog gewoon een joker voor Renee. Zij heeft er nu gewoon drie!

Test en executie

Ik ben zo benieuwd wie er nu naar huis gaat. Want dit betekent nog 1 kandidaat die naar huis gaat en dan begint alweer de finale van Wie is de Mol. Rik zegt dat er 7 jokers zijn ingezet. Dus dan heeft Splinter die van hem nu ook ingezet. Misschien toch wel een redelijke angst om naar huis te gaan? Het is wel gebleken dat ik dit seizoen niet echt goed mijn punten heb ingezet. Want Splinter gaat helaas naar huis. Ga ik nou op het laatste moment nog twijfelen aan die hele spel en aan mijn mol? Want volgensmij zat Rocky met haar test op Renee. Dus dat zou misschien betekenen dat ik misschien wel helemaal in de verkeerde hoek aan het kijken ben? Ik weet het niet meer. Maar laten we toch maar zoals in het begin voor Charlotte gaan. Want om nu te gaan veranderen vind ik te laat…