Molspiracy: Heel zuur voor Charlotte

Molspiracy: Heel zuur voor Charlotte

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

En daar zijn we dan! EINDELIJK de ontknoping van Wie is de Mol! Ik ben dan ook echt zo ontzettend benieuwd wie nou eigenlijk de mol is. Maar vooral wat nou eigenlijk al die mol acties zijn geweest. Daar komen we dan ook nu allemaal achter.

Ze praten allemaal samen nog even na over de afgelopen afleveringen en wie er toen naar huis moest. Joshua was naar mijn mening gewoon de tweede mol. Die heeft inderdaad super goed geholpen. De twee finalisten komen binnen om het dan nu toch echt bekend te maken. Ik vind dit stuk met dat ze gaan terugblikken op de afgelopen afleveringen om het dan uiteindelijk bekend te maken altijd zo verschrikkelijk spannend. 

Renée Fokker is de mol van het 21e seizoen!

Het is wel verwacht met de laatste paar afleveringen voor veel molloten. Maar had het dan wel weer leuk gevonden als Rocky ineens de mol was. Dan blijkt dat Charlotte & Rocky gewoon allebei 37 vragen goed hadden. Maar Rocky gewoon 21 seconden sneller was. Wel heel zuur voor Charlotte.

Door een deur
Ze heeft het gewoon geflikt om met de eerste aflevering al €0 euro in de pot te hebben. Ze vertelt dat ze in de afleveringen veel rood heeft gedragen en dit weer overeenkomt met aflevering acht met het liedje: Lady in red. Je let daar toch niet echt op voor mijn gevoel. Ik vond de broekpak van Marije toen veel opvallender. 

Vriend of vijand
Ik weet nog heel goed dat Renée verschrikkelijk chaotisch was met dit spel. Maar dit heb ik vaker genoemd dat ze voor veel ruis zorgde in de opdrachten. En dit bleek maar weer dat het dus wel geholpen heeft. 

De dans ontspringen
Met deze opdracht heeft Renée ook wel weer echt heel chaotisch gedaan. Maar ik dacht echt dat ze gewoon zo was omdat ze misschien toch wat ouder is en dan misschien dat spel niet snapt. Dat is natuurlijk gelijk weer een vooroordeel maar toch ben ik zo gaan denken. 

Symbolisch bedrag
Bij deze opdracht was het op zich niet heel moeilijk om te mollen. Want wat Renée ook zegt. Joshua moest en op de borden letten en dan Renée in de gaten houden. Maar ook letten op de hobbelige weg. En dan gaan er verkeerde borden doorgegeven worden. Dan is het natuurlijk al klaar.

Meeliften
Deze opdracht kan natuurlijk zijn dat door de stress je niet op drie woorden komt. Maar Renée was bij deze opdracht niet de enige die niet op drie woorden kon komen. Wat wel weer een leuk gezicht was, is dat Rocky gewoon Renée niet opvalt in die lift. 

Wie wat waar
Wat wel heel slim is van Renée, is dat ze allemaal verkeerde werkwoorden heeft bestudeerd om zo dat zelfverzekerd door te geven om het zo fout te doen. Heerlijk om te zien hoe Splinter hierin valt. 

Zekerheid bieden
Rik en Renée waren beide in shock dat er zoveel geld uit de pot wordt besteed en dat niet eens door de mol zelf. Dit was natuurlijk een makkie voor Renée en ging ze er onder zitten om niet op te vallen. 

Steen goed
Het verwisselen van de kleding was best een slimme zet. Want dan krijg je inderdaad de verkeerde kleding die dan omhoog wordt gehaald. Dan gaat het natuurlijk sowieso mis. Wel erg gedurfd om voor de ogen van de andere kandidaten kleding naar beneden te halen wat wel weer goed was. 

Aanwijzingen
Dit was bij mij wel opgevallen. Renée playbackte echt opvallend mee met deze opdracht. En door dit ben ik eigenlijk wel gaan twijfelen aan of Charlotte wel de mol was. Maar ik zat al zover in die tunnel dat ik er toch niet uit kwam

Voor joker staan
Die extra verwisselingen die Renée maakt zie je natuurlijk niet op televisie voorbijkomen. Maar wat Renée dan ook weer zegt is dat Charlotte wel ook voor veel ruis heeft veroorzaakt. 

Raadgeving
Dat was best een goeie zet geweest als Rocky had gezegd dat de €2000 euro heel wat anders was geweest. Omdat ze toch al op Renée zat. 

De pot
€9.675 neemt Rocky mee als finalist mee naar huis. Wat ik wel weer heel leuk vind van Rocky is dat ze het geld aan een stichting geeft wat ze zelf heeft opgericht. Renée heeft Merel van de troon gestoten met de laagste pot. En dit was dan weer het einde van Wie is de Mol. Ik ga straks nog even de extra hints bekijken op de website. Dit was wel weer een leuk seizoen. En dan nu moeten we wel weer een jaar wachten op een nieuw seizoen. 

Bedankt voor het lezen van mijn column en hopelijk tot het volgende seizoen van Wie is de Mol!

Niks missen én meepraten over Wie is de Mol? Word dan lid van onze Facebook-groep!