Deze week in GTST: Janine stuit op een zeer opvallende ontdekking
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Janine stuit op een zeer opvallende ontdekking

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Voor Janine is het meer dan duidelijk: Richard moet hoe dan ook gestopt worden. Zijn plan om de familie Sanders ten val te brengen is veel te ver gegaan. De vogel die Ludo het leven redde is vermoord door Richard. Logisch dat Ludo een wraakactie plant. Hij heeft de hulp van Leon al ingeroepen.

Maar Ludo staat er natuurlijk niet alleen voor. Janine is meer dan bereid om haar man te helpen in de strijdt. Zelf heeft Janine ook een appeltje te schillen met Richard. Hij heeft haar met de dood bedreigd om een bewust schilderij in handen te krijgen. Dus schakelde zij Leon ook in. Samen vormen ze een sterk front tegen Richard. 

Ondertussen denkt Richard dat hij onoverwinnelijk is. Hij heeft Billy ten huwelijk gevraagd en wil zijn leven delen met haar. Maar heeft hij dat niet al eens eerder gedaan? Via Leon komt Janine achter een deel van het verleden van Richard. Hij stond jaren geleden op het punt om te trouwen met Indra. Dus besluit Janine om Indra op te gaan zoeken. 

Samen met Linda gaan ze een hapje eten waar Indra werkt. Voor Linda is het al snel duidelijk dat Janine niet zomaar daar wil eten. Ze wil er alles van weten. Indra lijkt een ongelukkige vrouw te zijn. Het lijkt er sterk op dat Richard haar enorm gekwetst heeft. Krijgt Janine haar zover om mee te werken aan een wraakplan?

Stel Indra duikt op in Meerdijk, dan zou dat een shock veroorzaken voor Richard? Billy zal ook allesbehalve gelukkig zijn. Ze heeft haar dochter, Shanti, net op de hoogte gebracht dat ze gaat trouwen. Maar het verleden weet dat Billy zich nooit lang aan een man kan binden. Haar huwelijk met Ludo duurde niet heel erg lang. Maar dat had een hele andere reden.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.