Thuisopdracht LEGO Masters: Met welke attractie swing jij jouw minifigs uit de pan?
Bron: Instagram

Thuisopdracht LEGO Masters: Met welke attractie swing jij jouw minifigs uit de pan?

Geschreven door

Elke week worden de kijkers van LEGO Masters uitgedaagd om mee te doen aan de thuisopdracht. Wij maken iedere week een selectie van de meest spectaculaire LEGO-bouwwerken.

Lego.jacob komt met een geweldig, snel draaiende, zweefmolen! Vind je de rij toch te lang, dan kunnen de minifiguren altijd nog terecht bij de bbq! Heel knap gedaan die functie! Bij Brickmaster Jonathan zal dat zeker punten op hebben geleverd.

Ook de.game.broeders.nl, Robin en Jeffrey hebben een attractie gebouw, die recht omhoog de ruimte in schiet! Wie durft daarin? Er is overal aan gedacht, want mocht het niet goed gaan, dan is er water om in te landen en zelfs een zwemvest! Oog voor detail. Heel goed!

Het bouwwerk van Pachascloud mag er ook zeker zijn! Een rijdende attractie. Wat is het precies, openlucht ufo voor het hele gezin en voor kikkers! Origineel bedacht en het ziet ernaar uit dat hij enorm veel plezier gehad bij het bouwen ervan en dat is natuurlijk het belangrijkste!

De Swamp Jump van Brickboy08 is ontzettend origineel en … jawel het bevat een verhaal en dat is zoals iedere LEGO Masters kijker weet, ontzettend belangrijk. Via een lift ga je omhoog de achtbaan op om vervolgens de worden afgeschoten. Uiteraard beland je in de swamp, het moeras waarin het echt wel overleven is, zo aan het parcours te zien. De attractie heeft zeker iets avontuurlijks.

Mylansegeren heeft wel een hele uitdagende attractie bedacht. Een twister met technic bricks, die echt kan draaien! En over de kop gaat ie, dus voor minifiguren zeker heel fijn dat ze men hun benen goed vast blijven zitten op de studs. Mocht het toch mis gaan, dan is bij deze attractie Batman gelukkig van de partij!

Eerlijk is eerlijk, de mooiste hebben we voor het laatst bewaard. Barend_wouters spant de kroon met zijn geweldig, mooie, draaiende zweefmolen. Het ziet er heel koninklijk uit met kroontjes en al die gouden ‘steentjes’! Leuk detail ook het hokje van de kaartverkoop en het hekje dat ook dichtgaat, zodra de attractie vol is en begint te draaien. Fantastisch gebouwd!

Jouw bouwwerk hier volgende week terugzien? Tag @showbizznetwork in je Instagram-post! Of deel je eigen LEGO-creaties in onze Facebook-groep én praat mee over de uitzendingen!