Muziek Releases: Jan Smit, Baas B, Kans & Harry Romero

Muziek Releases: Jan Smit, Baas B, Kans & Harry Romero

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Jan Smit & Tino Martin - Je Naam In De Sterren (Acoustic Version)

Acht jaar geleden bracht Jan smit het nummer Je Naam In De Sterren uit. Live vanuit het Holland Casino zong Jan smit samen met Tino Martin een akoestische versie van het nummer. Een mooi rustig nummertje waar je stil van word. Jan Smit zit al jaren in het vak en is eén van ons favoriete Nederlandse zangers.

Baas B - Kind In Mij

In 1997 vormde rapper Baas B met Lange Frans de formatie D-Men. Hij Kondigde aan dat hij ging stoppen en in 2009 had hij afscheid genomen van de microfoon. Nu is Baas B terug met zijn nieuwe nummer Kind In Mij. Het heeft een mooi boodschap en is een rustig nummertje om naar de luisteren. Staat in de hitlijsten en wie weet staat ie een keer op nummer eén.

Kans - Wanneer Kan Ik Je Zien

Zanger Kans komt in aanraking met de microfoon in zijn tienerjaren en begint hij de schrijven aan teksten. In Totaal heeft de zanger 3 albums uitgebracht. Zijn nieuwe nummer, Wanneer Kan Ik Je Zien gaat over dat hij heel graag bij iemand wilt zijn. Het heeft een leuke vibe en heeft zeker kans om hoog in de toplijsten te staan.

Harry Romero - Get Closer

De Amerikaanse dj en producer maakt allemaal verschillende tracks en werkt samen met verschillende artiesten. Romero is eigenaar van een sublabel van Subliminal genaamd Bambossa. Get Closer is het nieuwe pareltje van de dj. Het heeft een goede beat met een house achtig kantje.