Deze week in GTST: Richard is op zoek naar de waarheid
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Richard is op zoek naar de waarheid

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Wat een ellende voor Richard. Je zou bijna medelijden met hem hebben. Maar hij is zelf vreemdgegaan met zijn ex Indra. Toch voelt hij dat er iets niet klopt. Hij verdenkt Ludo ervan betrokken te zijn bij de hele zaak ´Indra´. Waar kwam ze toen op de bruiloft ineens vandaan?

Zijn zoektocht lijkt ineens zinloos te zijn. Alsof ze van de aardbodem is verdwenen. Alles heeft Richard ervoor over om zijn huwelijk met Billy te redden. Ondertussen is Billy met hele andere dingen bezig. Ze probeert er maar het beste van te maken.

Met een gebroken hart eindigt ze op haar hotelkamer. Daar papt ze aan met iemand die ineens wel heel veel tekst heeft. Een bizarre situatie is het gevolg. Dat ziet werkelijk niemand aankomen. Ze hield/houdt heel veel van Richard. Maar een man die Billy belazerd kan het wel schudden. Geen haar op haar hoofd dat ze hem ooit nog terug wil. 

Toch wil Richard antwoorden en het liefst van Indra. Zijn zoektocht stopt pas wanneer hij zijn ex heeft gevonden. Wat hij hoopt te bereiken is nog even de vraag. Wat gaat hij er mee doen, met de antwoorden? Gaat hij dan opnieuw achter Janine aan? Is zij haar leven nog wel zeker na het hele gedoe rondom Indra?

Zij is op haar beurt weer bezig met kunst. Ze hoopt dat ze Ludo weer in de kunstwereld kan krijgen. Daar is waar hij thuishoort. Alleen denkt Ludo daar zelf anders over. Hij wil het juist helemaal anders doen en ziet zichzelf nu in de paardenwereld. Voor Janine is het een shock en wil er liever niets van weten. Voor haar is het belangrijk dat Ludo het veilinghuis terugkrijgt. 

Ze zoektocht van Richard gaat ver. Hij eindigt onder andere bij de moeder van Indra. Zij is allesbehalve blij om hem te zien. Zij herinnert hem er even aan hoe erg Indra heeft geleden onder de breuk. Daar wil Richard natuurlijk niets van weten. Hij wil antwoorden, van Indra.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.