Love Island 2021: De villa wordt opgeschud door Casa Amor
Bron: Videoland

Love Island 2021: De villa wordt opgeschud door Casa Amor

Geschreven door Laatste update:

Elke zondag blikken we terug op de meest opvallende gebeurtenissen van Love Island. 

De derde week is op zijn einde gelopen en dat betekent dat dit seizoen van Love Island alweer op de helft is. Het was deze week dan ook tijd om de villa eens flink op te schudden, want pfoe wat is er veel gebeurd deze week. Ik zet graag alles even op een rijtje voor je zodat jij weer helemaal bij bent voor de volgende week!

De jongen met wie ik een koppel wil vormen is…

We begonnen de week met Sarah. Zij kwam als bombshell de villa binnen en haar type was al snel duidelijk: een jongen met lang haar. Gezien er slechts twee jongens in de villa waren met lang haar, was er voor de meeste meiden al snel geen angst meer. Het was tussen Donny en Jim. Plottwist: De jongens mogen die avond kiezen bij de herkoppeling en Sarah werd gekozen door Jim. Dit betekent dat Minn de villa helaas moet verlaten. Maar niet alleen Minn verlaat de villa, ook een koppel moet de villa verlaten.  Alle koppels kiezen samen wie de villa moeten verlaten en dit worden Rosa en Francesco. 

Casa amor

Nu de meeste Islanders een vaste koppelpartner hebben gevonden, wordt het tijd om de villa eens flink op te schudden. Het is tijd voor CASA AMOR! De meiden worden door Holly uitgenodigd voor een gezellige picknick, terwijl de jongens te horen krijgen dat ze hun koffers moeten pakken en vertrekken naar Casa Amor. Hier wachten 5 nieuwe dames hen op. Maar ook de meiden krijgen bezoek van 5 nieuwe mannen. Het is tijd om de liefde te testen en de Islanders zullen moeten kijken of ze een betere klik met één van de nieuwe Islanders hebben.

Challenges

Tijdens Casa Amor wordt niet alleen de liefde getest, er wordt ook gekeken welke villa beter is in spelletjes. Zo spelen de Islanders verschillende challenges tegen de andere villa. De villa die wint, wint een feestje. Casa Amor wint in totaal 2 feestjes en de Villa 1. Vooral Rowenna baalt als blijkt dat Casa Amor weer een feestje heeft gewonnen. Hier kan Donny namelijk zijn dansmoves weer showen. 

Terug in de Villa

De gevoelens lopen hoog op en iedere Islander lijkt zijn of haar twijfels te hebben. De jongens keren terug in de villa, maar de vraag is of ze alleen komen of samen met hun nieuwe koppelpartner. Ook de dames mogen kiezen. Of ze blijven trouw aan hun huidige koppelpartner of ze kiezen een nieuwe partner. Bij de vuurkorf hangt een gespannen sfeer, maar er is ook een hoop opluchting en ontlading. Zo kan Rowenna weer rustig ademhalen als Donny alleen binnenkomt en Esmee en Job hebben nu zelfs verkering! (Hoe cute was dit moment?). Sarah schrikt als Jim met Raina binnen komt lopen en ook de liefde tussen Nina en Deniz is voorbij als Nina voor Paulo kiest en Deniz voor Loesje. Nu is enkel nog de vraag: voor wie kiest Joey? 

Overzicht van de koppels

  • Rowenna & Donny
  • Nina & Paulo
  • Esmee & Job
  • Jim & Raina
  • Deniz & Loesje

Waarom stoppen ze deze aflevering nou net op dit moment?! Ik wacht met smart op de volgende aflevering om te zien of Joey ook voor Yasmin kiest of toch met iemand anders de villa binnenkomt. De villa is zeker niet meer wat het was voor Casa Amor en ik ben erg benieuwd hoe de nieuwe koppels zich gaan ontwikkelen.