Bioscoop Releases: Night of the Kings, Space Jam en Wrong
Bron: Warner Bros

Bioscoop Releases: Night of the Kings, Space Jam en Wrong

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we weer naar de bioscoop.Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er dus genoeg nieuwe films te bekijken op het witte doek. Wij houden je twee keer per maand op de hoogte van de nieuwste bioscoop releases. 

Night of the Kings 

La maca is een gevangenis diep gelegen in het Ivoriaanse woud waar het de traditie is om als nieuweling tijdens de eerste maansverduistering de hele nacht de andere gevangenen te vermaken met een verhaal.  Een jonge en verlegen nieuwe gevangene besluit hij het verhaal van de bandiet Zama King te vertellen. Hij vertelt het verhaal onder hoogspanning, want als het verhaal de andere gevangene niet weet te boeien dan wordt de verteller vermoord. Night of the kings is vanaf 8 juli te zien in de bioscoop. 

Space Jam: A New Legacy

In deze animatie/ live-action-film speelt de wereldberoemde NBA-legende LeBron James de hoofdrol. LeBron wordt samen met zijn zoon Dom vastgezet in een digitale wereld. LeBron moet in een team met Loony Tunes de basketbalwedstrijd tegen de Goons te winnen om terug te keren naar de normale wereld. De Goons zijn zeer sterke profspelers en het wordt voor LeBron James een van de grootste uitdagingen in zijn carrière. De nieuwe Space Jam is vanaf 14 juli op het witte doek te zien. 

Wrong

Wanneer zes vrienden besluit om van de hiking trail af te dwalen, worden ze geconfronteerd met een bijzonder vijandige gemeenschap. Deze gemeenschap wordt The Foundation genoemd en leeft in het bosgebied en doen er alles aan om hun bestaan te beschermen en te kunnen voortzetten. Wrong is vanaf 15 juli te zien.