Coen en Sander ook de komende jaren te horen op Radio 538
Bron: Talpa Radio

Coen en Sander ook de komende jaren te horen op Radio 538

Geschreven door Pieter Jongsma

Coen en Sander zijn ook de komende twee jaren te horen in de middag op Radio 538. Dat heeft de radiozender laten weten. De DJ's tekende vanmiddag rond 15.38 uur hun nieuwe contract.

Sander Lantinga: "We werken nu al zes jaar met heel veel plezier bij de mooiste zender van Nederland!" Coen Swijnenberg vult aan: "En we zijn vereerd om nog meer tijd met de 538-luisteraars door te kunnen brengen!"

Coco Hermans, Radio Director 538: “Het langst zittende radioduo van Nederland zit nóg twee jaar bij 538, daar ben ik enorm trots op! Van een locatie-uitzending vanuit een luchtballon, tot rijdend uitzending maken vanuit de EK-tourbus. En van een jaarlijkse Faamnaam-verkiezing tot een zoektocht naar de grappigste straatnaam van ons land; Coen en Sander maken onderscheidende radio en weten er elke dag weer een feestje van te maken voor de luisteraar. Ook tijdens de coronacrisis waren ze maatjes voor luisteraars die vanuit huis werkten. Ik kijk nu al uit naar wat hun volgende bucketlist-uitzending gaat worden."