Bioscoop Releases: No Time To Die, Martin Luther King vs. The FBI en Rookie
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: No Time To Die, Martin Luther King vs. The FBI en Rookie

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we weer naar de bioscoop.Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er dus genoeg nieuwe films te bekijken op het witte doek. Wij houden je twee keer per maand op de hoogte van de nieuwste bioscoop releases.

No Time To Die

Na verschillende keren dat de film verzet werd door de Corona pandemie is het nu de eindelijk tijd voor No Time To Die om is de bioscopen vertoond te worden. IN deze 25ste James Bond-film leidt de geheim agent een rustig leven op Jamaica, totdat dit leven abrupt onderbroken wordt wanneer zijn oude vriend Felix Leiter hem vraagt om te helpen bij een ontvoering van een wetenschapper. Dit brengt Bond in een levensgevaarlijke en mysterieuze missie waar meer bij komt kijken dan hij op voorhand had verwacht. No Time To Die is vanaf 30 september te zien in de bioscoop. 

Martin Luther King vs. The FBI

In deze ontluisterende documentaire krijgen we aan de hand van archiefbeelden te zien hoe de FBI probeerde Martin Luther King te schaden. De FBI probeerde vanaf de eind jaren 50 het imago van Martin Luther King en dat ging door totdat King in 1968 vermoord werd. De documentaire beschikt naast archiefbeelden ook over beelden uit Hollywoodfilms en er komen historici aan het woord. Deze documentaire draait van 7 oktober in de bioscoop. 

Rookie

Nicky heeft als grote passie in zijn leven motorrijden. Wanneer hij na een ongeluk nooit meer kan racen, stoort zijn wereld in. Hij besloot om zijn neefje Charlie te gaan begeleiden met het motor racen, maar Charlie blijkt een minder groot talent door zijn oom. Nicky geeft niet op en probeert zijn jongensdroom nog steeds te verwezenlijken, ook al gaat dit misschien ten koste van Charlie. Vanaf 7 oktober is Rookie te zien op het witte doek.