GTST-blog: Schokkende ontdekking zet leven van Shanti op zijn kop
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Schokkende ontdekking zet leven van Shanti op zijn kop

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Na een bezoek bij Patty, een vriendin van Billy, is Shanti nieuwsgierig geworden. Wie is ze nu eigenlijk en waar komt ze vandaan? Patty kon haar mond niet voorbijpraten en gaf aan dat Billy in werkelijkheid Wilma heet. Iets waar Shanti vreselijk aan moet wennen. Dan begint Shanti over haar vader. Hier heeft Patty over beloofd om niets te zeggen. 

Maar een foto kan Patty wel geven. Voor het eerst ziet Shanti een foto van haar vader. Hier is ze al heel blij over. Rik moedigt haar aan om onderzoek te doen naar het leven van haar vader. Maar Shanti wil het laten rusten. Hier wil Rik natuurlijk niets van weten. Lang leve het internet want Rik komt al snel achter meer informatie. 

Dan gaat de telefoon van Rik. Een nog onbekende man belt en geeft aan te willen praten over de mail van Rik. Shanti geeft aan dat ze naar iemand zoekt die Pieter heet. De man aan de telefoon geeft aan dat hij Pieter heet. Al snel is één en één bij elkaar opgeteld. Wederom heeft Billy (Wilma) gelogen tegen Shanti. 

De wereld van Shanti staat heel even stil. Haar vader is nog in leven. Wil ze hem wel ontmoeten? Rik moedigt haar aan om hem te leren kennen. Als het echt een nare man zou zijn, dan komt ze daar snel genoeg zelf achter. Hoe zal Shanti reageren op haar vader? Hoe reageert Pieter op zijn dochter? Komt er nu een hele nieuwe familie in het leven van Shanti?

Misschien wel een belangrijkere vraag. Mocht Billy (Wilma) ooit nog terugkeren naar Meerdijk, hoe staat zij tegenover haar ex-man? Ze zal het niet kunnen waarderen dat haar dochter haar vader leert kennen. Zou Billy hier nog een stukje voor kunnen steken? Ze blijft hoe dan ook voor een hoop onrust en gedoe zorgen. Zelfs op gepaste afstand.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.