GTST-blog: Merel wordt verliefd op de verkeerde
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Merel wordt verliefd op de verkeerde

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Ineens was daar de vonk. De vonk tussen Merel en Marwan. Van Marwan weten we inmiddels dat hij niet van opgeven weet. Hij heeft zijn oog laten vallen op Merel. Bij Merel begint er ook iets te kriebelen. De twee draaien vaak om elkaar heen. Een beetje te vaak. Er was zelfs sprake van een bijna zoen. 

Alleen lijkt Marwan te vergeten wie Merel ook alweer is. Merel is de zus van Demi die weer de moeder is van zijn zoontje, Tom. Een verboden liefde dus eigenlijk. Maar de twee lijken zich daar niet veel van aan te trekken. De spanning tussen de twee wordt met de dag groter en groter. Kunnen de twee hun gevoelens nog wel verbergen?

Ondertussen is Demi nog altijd verliefd om Marwan. Zij deed zich lang geleden voor als een oudere meid. Daarna belandden de twee bij elkaar in bed. Het gevolg was dar Demi zwanger raakte van Tom. Vooral Julian was woedend op zijn baas. De spanningen in de familie Verduyn liep enorm hoog op. 

Inmiddels is de situatie volledig veranderd. Demi heeft Tom weer terug in huis en Marwan laat duidelijk merken dat hij een vader wil zijn. Dat zorgde er voor Demi weer gevoelens kreeg voor Marwan. Zij hoopt echt op een soort nieuwe start. Alleen heeft ze geen idee dat Merel ook gevoelens voor hem heeft. 

Hoe gaat Demi reageren op de beginnende verliefdheid van Merel en Marwan. Haar wereld zal volledig op zijn kop staan. Ook Julian zou behoorlijk schrikken. Opnieuw een dochter die verliefd wordt op Marwan. Dat gaat de familiebanden enorm door elkaar brengen. Het is echt niet voor te stellen wat een shock dat zou opleveren. 

Want een relatie met de vader van je neefje, dat is toch best bizar. Of Merel verstandig genoeg is om niets te doen met haar gevoelens? Dat is nog maar zeer te vraag. Want de gevoelens zijn er, dat is wel overduidelijk. Alleen lijkt Demi niet door te hebben wat er allemaal speelt. Het kan nog wel eens een pittige strijdt worden tussen de zusjes Verduyn.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.