GTST-blog: Saskia speelt behoorlijk met vuur
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Saskia speelt behoorlijk met vuur

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Waar is Saskia helemaal mee bezig? Ze is al een tijdje druk in de weer met haar baas, Roman. De nieuwe huisarts is iemand om goed in de gaten te houden. Hij laat al een tijdje merken dat hij Saskia meer dan leuk vindt. De twee draaien vaak en veel om elkaar geen. Dat leidde al snel in het nodige app verkeer. 

Steef nam per ongeluk de telefoon van zijn moeder mee. Hij kon alle appjes lezen tussen Saskia en Roman. Hier schrok Saskia enorm van. Een telefoon is toch heel privé. Ze schaamde zich voor het app verkeer. Hoewel het nog allemaal onschuldig zijn. Toch zijn er wel dubbele bedoelingen bij. Vooral Roman lijkt van geen ophouden. 

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is in huize Verduyn. Merel worstelt nog altijd met haar gevoelens voor Marwan. Deze twee draaien ook enorm om elkaar heen. Voor Merel is het erg lastig om met haar gevoelens om te gaan. Zo nam ze haar opa Henk in vertrouwen. Henk snapt niet wat zijn kleindochters toch in die jongen zien. 

Ondertussen is Demi nog altijd verliefd op Marwan. Ze hoopt stiekem nog dat het iets kan gaan worden tussen de twee. Alleen heeft ze niets in de gaten. Haar zus is verliefd op haar grote liefde. Ze heeft niets in de gaten. De spanning loopt alleen maar hoger en hoger op. Demi zal woedend worden als ze achter de waarheid komt. 

Kortom het is een begin van een chaos. Hoe zal Julian reageren op de spanningen tussen Saskia en Roman? Hij heeft nog niet echt iets in de gaten. Daarnaast zal hij woedend worden op Marwan. Weer wordt hij verliefd op zijn dochter. Dat is een situatie waar niemand gelukkig van gaat worden. Het wordt een bijzondere situatie voor de familie Verduyn.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.