Deze week in GTST: Shanti leert meer over haar verleden
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Shanti leert meer over haar verleden

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Langzaam maar zeker leert Shanti haar familie kennen. Zo neemt Pieter zijn dochter mee naar zijn moeder, Shanti’s oma. De oma van Shanti zou in het verleden de relatie tussen Pieter en Wilma (Billy) willen stoppen. Het was voor Shanti een shock. Hoe kon iemand zo stoken in een relatie. Maar zit dat wel helemaal zo? 

Echt praten over het verleden lijkt er niet meer in te zitten. Door dementie is ze niet meer in staat om over het verleden te praten. Toch is de band tussen Pieter en zijn moeder erg sterk. Voor Shanti beginnen de twijfels weer. Zou haar moeder dan nu toch de waarheid hebben verteld? Normaal is alles wat Billy verteld een leugen. 

Daan & Lydia

Voor Daan is het nog altijd spannend. Hij wil dat zijn plan gaat slagen. Hiervoor blijft hij druk uitoefenen op Lydia. Zij voelt zich toch niet helemaal op haar gemak. Zij durft er met niemand over te praten. Daan is een ster is het manipuleren. Voor Lydia staat er heel veel op het spel. Zij moet samenwerken met Daan, wat ze helemaal niet ziet zitten. 

Ludo heeft totaal geen idee wat er allemaal om zich heen speelt. Daan is al iets op het spoor en heeft daarbij hulp van Lydia. De spanning in huize Sanders is meer dan voelbaar. Gaat ze alleen iets vinden? Krijgt ze de kans om Daan echt te helpen? Of wordt ze toch nog betrapt door Ludo? Het is dan voor de tweede keer dat een huishoudster Ludo in zekere zin bedriegt. 

Merel

Voor Merel is het nog steeds lastig met Marwan. Zij hoopt ondertussen dat het lukt met Boris. De twee lijken elkaar meer dan leuk te vinden. Ze brengen veel tijd met elkaar door. Dat zorgt voor een woedende Marwan. Kan hij zijn gevoelens onderdrukken? Hij wil nog steeds Merel. Maar of hem dat ook gaat lukken?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.