Thuisopdracht Het Perfecte Plaatje: Binnen de lijntjes fotograferen
Bron: Shannensphotograph

Thuisopdracht Het Perfecte Plaatje: Binnen de lijntjes fotograferen

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Elke week worden de kijkers van Het Perfecte Plaatje uitgedaagd om mee te doen aan de thuisopdracht. Wij maken iedere dinsdag een selectie van de meest indrukwekkende foto’s. Deze week was de opdracht: Maak een foto met een tof lijnenspel.

Om zelf ook deel te nemen aan dit leuke programma, stuur ik elke week een foto in. Voor het thema 'Maak een foto met een tof lijnenspel (en dat mag gewoon vanaf de grond)' heb ik deze foto ingestuurd. Soms kom je op een plek en dan denk je ‘wauw wat zou ik hier gave foto’s kunnen maken’. Dit moment mocht ik meemaken als fotograaf, want de brug in Zwolle had een paar dagen werkzaamheden en daar heb ik mijn kans gepakt!

Deze foto is door @Celisze gemaakt. Deze foto is voor mij heel interessant, omdat ik telkens probeer om de plek te achterhalen vanuit de foto. Daarnaast zijn de lijnen in deze foto heel mooi vastgelegd en geeft het een rustgevend beeld!

Deze foto is door @math.1as gemaakt. Deze fotograaf heeft meerdere prachtige foto’s gemaakt. De eerste foto trekt gelijk mijn aandacht door het licht. Het is een hele prettige foto om naar te kijken en heeft ook een mooi lijnenspel!

Deze foto is door @fotografie.bychar gemaakt. Deze fotograaf zegt in de caption van haar Instagram bericht dat ze de tel is kwijtgeraakt. Ik heb ook even een poging gedaan en het zijn inderdaad veel lijnen. Maar het is wel een ontzettende mooie foto met heel mooi licht!

Deze foto is door @iemeldawitte gemaakt. Deze fotograaf is ook op pad geweest om verschillende lijnenspel foto’s te maken voor de thuisopdracht. De laatste foto valt mij erg op vanwege de reflectie in het water. Zo heb je nog meer lijnen in je foto, wat weer een mooi resultaat geeft.

Deze foto is door @nessyshepherd gemaakt. Het kijken naar deze foto is zo heerlijk rustgevend. Je ziet nog net de wolken in de ramen en de lijnen lopen heel mooi door naar boven. Een tof lijnenspel!

Jouw foto hier ook volgende week terugzien? Tag @showbizznetwork in je Instagram-post! Of deel je eigen perfecte plaatjes in onze Facebook-groep én praat mee over de uitzendingen!