Thuisopdracht Het Perfecte Plaatje: De schoonheid van de natuur
Bron: Shannensphotograph

Thuisopdracht Het Perfecte Plaatje: De schoonheid van de natuur

Geschreven door Shannen Stolte

Elke week worden de kijkers van Het Perfecte Plaatje uitgedaagd om mee te doen aan de thuisopdracht. Wij maken iedere dinsdag een selectie van de meest indrukwekkende foto’s. Deze week was de opdracht: maak een kleurrijke Hollandse natuurfoto.

Om zelf ook deel te nemen aan dit leuke programma, stuur ik elke week een foto in. Voor het thema 'maak een kleurrijke Hollandse natuurfoto' heb ik deze foto ingestuurd. Dit was èèn van mijn eerste foto’s die ik van de natuur heb gemaakt. Maar wat blijf ik ontzettend trots op dit plaatje! Deze foto heeft zoveel kleur van zichzelf dat de bewerking helemaal niet nodig is. Grote liefde voor zonsondergang!

Deze foto is door @suzannekphotography gemaakt. Deze foto bestaat niet uit heel veel kleuren, maar is wel heel gaaf vastgelegd. De druppels zijn zo helder en scherp vastgelegd. Ontzettend mooi!

Deze foto is door @ricverschoor gemaakt. Bloemen fotograferen geeft altijd een heel fijn en mooi beeld. Maar deze fotograaf heeft niet alleen de bloem vastgelegd, maar je ziet ook de zon op de achtergrond. Ook een hele mooie foto!

Deze foto is door @maronline2 gemaakt. Dit is natuurlijk een mooi Hollands beeld. Een paddestoel wat op komt zetten in de herfst. Zoals je op deze foto ziet, heeft het net geregend en ligt er een plasje water op de bovenkant. Een foto om erg vrolijk van te worden!

Deze foto is door @krs_photography gemaakt. Deze foto heeft voor mij èèn en al kleur. Maar ook de scherpte diepte is heel gaaf vastgelegd. Wat is dit ook een prachtige foto!

Deze foto is door @diana_van_den_heuvel gemaakt. Hoe krijg je het voor elkaar om twee lieveheersbeestjes op elkaar te fotograferen. Dit is wel echt in èèn foto met de mooie bloem op de achtergrond, de definitie van natuur! Een hele mooie foto!

Jouw foto hier ook volgende week terugzien? Tag @showbizznetwork in je Instagram-post! Of deel je eigen perfecte plaatjes in onze Facebook-groep én praat mee over de uitzendingen!