Thuisopdracht Het Perfecte Plaatje: De schoonheid op straat
Bron: Shannensphotograph

Thuisopdracht Het Perfecte Plaatje: De schoonheid op straat

Geschreven door Shannen Stolte

Elke week worden de kijkers van Het Perfecte Plaatje uitgedaagd om mee te doen aan de thuisopdracht. Wij maken iedere dinsdag een selectie van de meest indrukwekkende foto’s. Deze keer is het thema: leg de schoonheid op straat vast.

Om zelf ook deel te nemen aan dit leuke programma, stuur ik elke week een foto in. Voor het thema 'leg de schoonheid op straat vast' heb ik deze foto ingestuurd. Dit is in een straat van de hoofdstad Brussel in België. Hier stond deze persoon het fantastische graffiti werk te bewonderen ondanks de regen.

Deze foto is door @henkegbertzen ingestuurd. Als je kijkt naar deze foto dan valt het bij mij op dat er veel gebeurd. Voor mijn gevoel lijkt het op een markt sfeertje omdat je mensen bij een kraampje ziet staan. Dit met de vogel die je voor aan in het beeld ziet. Ik vind het een hele interessante foto geworden!

Deze foto is door @dianavanderheuvel ingestuurd. Het licht op deze foto is ontzettend mooi vastgelegd. Je ziet dat het redelijk zonnig is met een mooie blauwe lucht. Wat ik heel interessant vind is de trein links onderin het beeld. Je ziet de mensen er ook voor langs lopen, alsof ze op weg zijn naar hun werk. Een prachtige foto!

Deze foto is door @sukuspicture ingestuurd. Ik hou er zelf van om veel met scherpte en diepte te werken. Dat is in deze foto zo mooi vastgelegd. Je ziet het skateboard op de voorgrond en hebt vrijwel later door dat ze daadwerkelijk op een skatebaan zijn, dit omdat de achtergrond dan meer geblurd is. Wat een fantastische foto! 

Deze foto is door @Icfr.photography ingestuurd. Deze foto is een goed voorbeeld van het leven op straat. Je ziet hier een vrouw druk bezig met het bekijken van de bakken voor de winkel. Het mooie aan deze foto vind ik de kleuren op het gebouw. Dat geeft net wat extra contrast aan de foto. Super mooi gemaakt!

Deze foto is door @nathalieslifestyle4 ingestuurd. Voor mijn gevoel heeft ze de reflectie van de huizen vastgelegd in het water. Dit is op zich wel redelijk lastig te fotograferen vanwege het bewegen van het water. Maar wat is deze super mooi vastgelegd en geeft het net een andere indruk dan een normale foto van de huizen. Heerlijk creatief!

Jouw foto hier ook volgende week terugzien? Tag @showbizznetwork in je Instagram-post! Of deel je eigen perfecte plaatjes in onze Facebook-groep én praat mee over de uitzendingen!