Thuisopdracht Het Perfecte Plaatje: Emoties door de lens
Bron: Shannensphotograph

Thuisopdracht Het Perfecte Plaatje: Emoties door de lens

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Elke week worden de kijkers van Het Perfecte Plaatje uitgedaagd om mee te doen aan de thuisopdracht. Wij maken iedere dinsdag een selectie van de meest indrukwekkende foto’s. Deze week was de opdracht: maak een foto waar de emotie van af knalt.

Om zelf ook deel te nemen aan dit leuke programma, stuur ik elke week een foto in. Voor het thema 'maak een foto waar de emotie van af knalt' heb ik deze foto ingestuurd. Een tijdje geleden heb ik kennis gemaakt met het fotograferen van een newborn. De opdracht is om de emotie te laten zien en wat is er nu mooier dan de liefde van een moeder voor haar pasgeboren kindje! 

Deze foto is door @dutchrosestudiophotography gemaakt. Wat is dit een betekenisvolle foto. Het is heel duidelijk waar je naar kijkt en wat deze foto je wil vertellen. Deze man heeft verdriet om alles wat er gebeurd is. Een mooi beeld!

Deze foto is door @krsphotographykrs gemaakt. Op deze foto zie je twee jongens hun sport beoefenen. Je ziet goed aan deze foto dat ze er echt voor willen gaan om te winnen. De fotograaf plaatst de post dat concentratie/kracht ook een emotie is en daar ben ik volledig mee eens. Een schitterend beeld!

Deze foto is door @ricverschoor gemaakt. Voor mijn gevoel zijn deze mensen op de foto met elkaar aan het praten en met name iets aan het overleggen. Je blijft wel kijken naar het beeld om te achterhalen waar ze het over hebben. Een interessant en prachtig beeld!

Deze foto is door @joanplaatsman gemaakt. Hier zie je een interessante foto met een voormalig commandant. Je ziet een gesprek tussen deze twee mensen op waarschijnlijk een podium. Het is heel prettig om naar deze emotie van de man op deze foto te kijken! 

Deze foto is door @riconfotografie gemaakt. Wat is dit een ontzettende mooie foto om naar te kijken. Ik voel zelf de emotie van deze man als ik naar de foto kijk. Wat is dit op een ontzettend goed moment vastgelegd!

Jouw foto hier ook volgende week terugzien? Tag @showbizznetwork in je Instagram-post! Of deel je eigen perfecte plaatjes in onze Facebook-groep én praat mee over de uitzendingen!