Thuisopdracht Het Perfecte Plaatje: Actie in het water
Bron: Shannensphotograph

Thuisopdracht Het Perfecte Plaatje: Actie in het water

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Elke week worden de kijkers van Het Perfecte Plaatje uitgedaagd om mee te doen aan de thuisopdracht. Wij maken iedere dinsdag een selectie van de meest indrukwekkende foto’s. Deze keer is het thema: Maak een actiefoto in of op het water.

Om zelf ook deel te nemen aan dit leuke programma, stuur ik elke week een foto in. Voor het thema 'maak een actiefoto in of op het water' heb ik deze foto ingestuurd. Dit was om eerlijk toe te geven, best een lastige opdracht. Deze foto is een jaar geleden gemaakt op vakantie van mijn zusje. Wat je hier net niet ziet, is dat ze achterover in het water valt en kreeg je dit als resultaat.

Deze foto is door @nankedokter gemaakt. Wat als ik allereerst wil zeggen is dat ze met volle overgave mee hebben gedaan aan de thuis opdracht. Wat is dit ontzettend creatief gedaan. Ze hebben zich goed aan de opdracht gehouden en hebben ook een leuk resultaat gecreëerd! 

Deze foto is door @yvonsfotomoment gemaakt. Als ik naar deze foto's kijk dan heb ik gelijk ook weer de neiging om naar het strand te gaan. De kwal op de eerste foto heeft veel detail en dat maakt de foto heel interessant om naar te kijken. De kitesurfer op de laatste foto is ook mooi om te zien. Hij hangt bijna in de lucht, hoe hoog die gaat!

Deze foto is door @lisa.mikey gemaakt. WAUW, wat is deze foto gaaf om te zien! Deze persoon maakt een bommetje in het water en daarbij komen ontzettend veel bubbels vrij. Precies op dat moment is dan ook deze foto vastgelegd en heeft het dit mooie resultaat opgeleverd!

Jouw foto hier ook volgende week terugzien? Tag @showbizznetwork in je Instagram-post! Of deel je eigen perfecte plaatjes in onze Facebook-groep én praat mee over de uitzendingen!