Kijker aan tafel bij Humberto Tan

Kijker aan tafel bij Humberto Tan

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Voor het eerst kan de kijker dagelijks de interactie aangaan tijdens een live talkshow. Vanavond start ’RTL Late Night’ met Humberto Tan vanuit de binnenstad van Amsterdam. Het Nederlandse publiek speelt thuis voor de buis een prominente rol in het verloop van de show. Humberto Tan spreekt met zijn gasten over de actualiteit van de dag en blikt vooruit naar de dag van morgen. Daarbij komen onderwerpen aan bod van sport tot showbizz en van politiek tot bedrijfsleven. De kijker kan realtime via desktop, tablet of smartphone zich in de discussie aan tafel mengen.

Luuk Ikink houdt gedurende de show de publieke opinie op het second screen nauwkeurig in de gaten. De kijker kan via het second screen rechtstreeks vragen stellen aan de gasten en heeft bovendien de mogelijkheid om zijn opinie te delen door te stemmen op stellingen over de besproken actualiteit. Daarnaast is er een mogelijkheid daarnaast extra achtergrondinformatie over de gasten en de besproken actualiteiten.

Vanavond schuift Marlies Dekkers aan om te praten over haar doorstart, geeft Coen van Veenendaal als oprichter van Alpe d'HuZes uitleg over zijn declaratie van 160.000 euro en praat Jan Smit over poepluiers en korte nachten na de geboorte van zijn tweede kind en natuurlijk 'De Zomer Voorbij'. Advocaat Nico Meijering is furieus over het artikel van John van den Heuvel in de Telegraaf over cliënt Gwenette M. Vanavond kruisen zij de degens.

Discussieer iedere werkdag tussen 22.30 en 23.30 uur mee via #RTLLN en via @RTLLateNight. 'RTL Late Night' wordt geproduceerd door Blue Circle.

Uitzending
RTL 4, vanaf vanavond elke werkdag, 22.30 - 23.30 uur.