Maak kennis: Dít zijn de bewoners van Big Brother 2022
Bron: RTL / Wesley de Wit

Maak kennis: Dít zijn de bewoners van Big Brother 2022

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De bewoners van Big Brother 2022 zijn bekend. Vanavond is op televisie te zien hoe vier Nederlanders en vier Vlamingen het Big Brother-huis betreden. Maak alvast kennis met de nieuwe bewoners:

Dimitri, 26 jaar (Kampenhout, België)

Dimitri is het feestbeest van de groep. In het weekend staat hij graag met een biertje in zijn hand op de dansvloer. Hij ziet zichzelf als de clown van zijn vriendengroep en wil deze rol ook in het Big Brother-huis op zich nemen. In het dagelijkse leven werkt hij als commercieel directeur bij het bedrijf van zijn vader.

Grace, 35 jaar (Breda, Nederland)

Als er iemand voor sensatie gaat zorgen, dan is dat ongetwijfeld de 35-jarige Grace. Op haar vijftiende werd Grace moeder. Ze heeft veel obstakels overwonnen in haar leven. “Ik ben een beetje als een paracetamol: of je slikt mij door, of je blijft een beetje zo pijn lijden”, zegt ze. Dat belooft wat…

Kitty, 58 jaar (Aalten, Nederland)

Als je Theo en Els van Big Brother 2021 samenvoegt, dan krijg je de 58-jarige Kitty. De van oorsprong Amsterdamse Kitty is een zorgzame kwebbelkous, die niet op haar mondje gevallen is. Ze heeft haar hele leven hard gewerkt en als alleenstaande moeder vier zoons opgevoed. Kitty is de oudste van de groep.

Nouchine, 25 jaar (Gent, België)

De 25-jarige Nouchine uit Gent mag dan wel de jongste van de groep zijn, zij ziet zichzelf als het ‘mamaatje’ van de groep. Als verpleegkundige staat zij altijd voor iedereen klaar en ook in het Big Brother-huis wil zij zich over de anderen ontfermen. Daarnaast is eerlijkheid heel belangrijk voor haar.

Peter, 56 jaar (Hasselt, België)

De modieuze Peter uit het Belgische Hasselt neemt geen blad voor de mond. Peter gaat graag opvallend en mooi gekleed door het leven. Hij is 56 jaar, maar voelt zich niet zo. Samen met zijn man en zoon geniet hij elke dag van het leven. Hij werkt al jaren in de verkoop. Nu werkt hij in een schoenenwinkel.

Sercan, 28 jaar (Tessenderlo, België)

Sercan is een zelfverzekerd, avontuurlijk en sympathiek, maar dat alles met bad boy randje. Hij is al jaren fan van Big Brother. Het liefst trekt hij de wereld rond met zijn rugzak op zoek naar nieuwe mensen en avonturen. Hij heeft al de hele wereld over gereisd, maar ziet Big Brother als de reis van zijn leven.

Tobias, 26 jaar (Den Haag, Nederland)

De 26-jarige Tobias is de hunk van de groep. Hij woont al zijn hele leven in Den Haag, dicht bij het strand waar hij graag naartoe gaat om te surfen. Als coach inspireert hij graag anderen met zijn gezonde levensstijl. Na een burn-out te hebben gehad betreedt Tobias nu topfit het Big Brother-huis.

Vera, 26 jaar (Vlissingen, Nederland)

Vera is geboren en getogen in een klein dorpje in Zeeland. In het dagelijkse leven werkt ze in een parfumerie, waar ze klanten adviseert over producten. Vera is graag bezig met haar uiterlijk en wordt vaak bestempeld als modepopje. Wij dromen alvast van een romance met de eveneens 26-jarige Tobias.

Foto's: RTL / Wesley de Wit

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!