Els heeft nog geen hottub na crowdfunding: ‘Gaat er zéker komen’
Bron: RTL / Ingo Calí

Els heeft nog geen hottub na crowdfunding: ‘Gaat er zéker komen’

Geschreven door Redactie

Er staat nog geen hottub in de tuin van voormalig Big Brother-deelnemer Els. In 2021 bracht Els zoveel uren in de hottub door, dat er door haar fans met een crowdfunding geld werd ingezameld om Els thuis een hottub te geven. De actie heeft voldoende geld opgehaald, maar toch is de hottub er nog niet.

“Ik moet mijn hele tuin verbouwen”, zegt Els in de podcast We Are Watching You. “Ik heb het geld apart gezet. De hottub gaat er ook echt komen, maar ik moet mijn tuin nog even verbouwen. Daarom had ik ook heel graag willen winnen. Het gaat zeker nog wel gebeuren. Hij gaat er écht komen”, aldus Els.

Wanneer de hottub eindelijk in tuin van Els staat, gaat Els er niet alleen maar in relaxen. Ze heeft samen met een voormalig huisgenoot grootse plannen. “Nathalie en ik hadden al plannen voor de hottub-talkshow. Er komt zeker nog eens een keer wat”, zegt de oud-deelneemster in We Are Watching You.

Terwijl Els nog zonder hottub zit, ziet zij met lede ogen aan hoe de hottub in Big Brother staat te verstoffen. De nieuwe bewoners hebben er nog geen gebruik van gemaakt. “Ik kan wel janken, want de hottub zie ik iedere keer voorbijkomen in beeld en niemand gaat in die hottub. Jeetje man, dat is zo lekker.”

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!