B&B Vol Liefde: Misschien kun je een tijdje op een andere camping gaan staan?
Bron: RTL

B&B Vol Liefde: Misschien kun je een tijdje op een andere camping gaan staan?

Geschreven door Natasja Landman

Elke zaterdag blikt Natasja terug op de voorbije week in B&B Vol Liefde.

Deze week kwamen er weer nieuwe mensen aan en werden er weer wat kandidaten weggestuurd. We zien nog bij niemand echt de ware liefde ontstaan, maar wel voldoende irritaties.

Albert (63 jaar oud) uit Spanje

Albert heeft een afspraak met zijn chefkok en laat daardoor Malgosia even alleen. Zij vindt dat niet erg en vermaakt zich wel. Hij geeft aan dat zijn huis haar huis is en zij vindt dat een mooi gebaar. Op een markt koopt hij een goedkope ring voor haar waardoor het gesprek al snel komt op trouwen. Zij geven beide aan dat zij niet willen trouwen. Malgosia vindt het nog leuk bij Albert. Hij vindt het ook leuk, maar hij vindt haar kleding af en toe wel apart.

Het geluk wordt al snel verstoord door de komst van Joyce (52 jaar oud). Albert zijn 1e indruk is goed, hij vindt haar super leuk. Zij heeft wel wat moeite met Malgosia en hoe zij erbij zit. Malgosia vindt Joyce niet passen bij Albert, maar ik vind van wel. Ik vind haar niet zo goed bij Albert passen. Met elkaar gaan ze nieuwe tinnen soldaatjes kopen, gelukkig zegt niemand poppetjes kopen. In de auto ontstaat er wel een heftig gesprek over kinderen, waarbij Malgosia wil benadrukken dat zij beter bij Albert past omdat zij wel een kind heeft.

Af en toe lijkt het alsof de vrouwen wel kunnen klikken, maar met sommige opmerkingen geeft Malgosia toch wat steken onder water. Albert geniet van alle aandacht, maar ik denk dat hij veel beter bij Joyce zal passen dan bij Malgosia. Ik ben benieuwd hoe dit verder loopt, ze lijken beide wel erg geïnteresseerd in hem te zijn.

Anja (70 jaar oud) uit Frankrijk

Joop heeft nagedacht en hij wil naar huis. Hij besluit het gesprek aan te gaan met Anja en verteld haar dat zij hem weinig aandacht geeft. Hij komt er niet tussen en hij krijgt geen vragen. Hij merkt vooral een verandering sinds Peter er is. Anja wil alles zelf doen en Joop mag niet eens aan de vaatwasmachine komen. Anja moet er een beetje om lachen, maar ze laat hem wel uitpraten en gaat er niet heel erg tegen in. Joop zijn droom is geëxplodeerd, hij is boos en verdrietig. Samen met zijn koffiemachine gaat hij naar huis.

Anja is wel blij dat Joop weggaat. Bij Peter merkt ze dat het lekker loopt. Hij voelt al als een vriend en wie weet kan het nog meer worden. Ze hoeft bij hem geen moeite te doen en het loopt heel makkelijk. Ik vind dat het veel te hoog is opgelopen allemaal. Anja had Joop al eerder naar huis moeten sturen, maar doordat ze dat niet heeft gedaan konden zijn ergernissen alleen maar verder oplopen. Waardoor hij nu helemaal uitviel over alles wat er fout liep. Dat had voorkomen kunnen worden. Ik hoop dat ze het bij volgende mannen het niet zo lang laat doorlopen.

Arno (46 jaar oud) uit Frankrijk

Arno en Emil gaan naar de kippen, Emil is een stedeling maar hij is wel geïnteresseerd in alles. Ze zijn alleen niet meer lang alleen. Niels (47 jaar oud) komt bij ze aan. Arno had niet verwacht dat er iemand vandaag zou komen en hij had zeker Niels nog niet verwacht. Hij vond Niels al gelijk leuk en hij had al een streepje voor qua filmpje. Emil geeft aan dat hij niet snel jaloers is, maar hij moet wel wennen aan de dynamiek. Arno vindt het juist wel leuk ook om te zien hoe Emil en Niels op elkaar reageren.

Arno en Niels gaan samen klussen en Emil doet de afwas. Arno wil dat alles hetzelfde blijft en dat vindt Niels wel lastig. Hij zou wel iets van zichzelf willen inbrengen als hij daar zou komen wonen. Er komen goede vrienden van Arno borrelen. Zij willen zich niet bemoeien met zijn keuze, maar ze zien wel verschil tussen de mannen. Niels voelt zich veel meer op zijn gemak. En lijkt ook meer zichzelf vinden de vrienden. Arno voelt met Emil een vriendschap, maar hij heeft meer behoefte aan de aandacht van Niels. Ik denk dat het met Niels best wel eens iets kan gaan worden, maar dat hij Emil beter naar huis kan sturen voordat het straks zo’n zelfde situatie gaat worden als met Joop en Anja.

Iris (57 jaar oud) uit Griekenland

Als Iris druk is moet Jan zichzelf vermaken. Zij wil wel graag een man met een eigen leven. Jan vindt het helemaal prima, hij is ondertussen bezig met yoga en gaat daarna nog zwemmen in de zee. Zijn levenswijsheid spreekt haar erg aan. Ze vindt hem heel vitaal, ze zoekt een klik en vriendschap maar ook wel seks. De vriendschap hebben ze wel, maar de rest mist nog. Samen besluiten ze de jacuzzi schoon te maken en ze zijn daarin een goed duo.

Iris eet eigenlijk altijd buiten de deur en dat is iets waar Jan wel aan zou kunnen wennen. Hij is een beetje verliefd al, maar Iris wil wel dat hij scherp blijft en moeite blijft doen. Als haar vrienden langskomen zien ze een klik tussen Jan en Iris. Ze besluiten die avond een muziekavond te houden en Iris en Jan besluiten te gaan dansen, Iris vindt dat Jan dat erg goed kan. Ik weet niet zo goed wat ik van die twee moet vinden. Ze passen aan de ene kant wel bij elkaar, maar ergens ook weer niet. Ik twijfel of de echte verliefde gevoelens bij Iris wel naar boven gaan komen. En of Jan niet teveel met het leeftijdsverschil zit. Ik ben ook benieuwd wie er verder nog gaan komen en hoe het daarmee verder gaat verlopen.

Mike (35 jaar oud) uit Spanje

Mike en Noor zijn al helemaal gewend samen. Het is gezellig, maar ze kunnen ook beide doen wat ze zelf willen. Lotte (30 jaar oud) komt bij ze aan. Haar kende Mike al een beetje, omdat ze een keer een match waren op een datingapp. Het zijn twee hele verschillende types. Noor is wat stoerder en Lotte een model en niet zo van de actieve dates. Met Noor gaat hij bergklimmen en hij kondigt bij haar aan dat hij morgen met haar wil praten, ik vnd het wel een beetje bijzonder. Zeg het dan gelijk als er iets is.

Lotte maakt een goede indruk als ze niet alleen voor Mike, maar ook voor de hond een cadeau bij zich heeft. Hij vindt dat wel heel leuk. Helaas kwam ze niet alleen aan met cadeaus, maar ook met de griep. Een vriendin van Noor is in de buurt en Noor heeft haar gevraagd om langs te komen om met zijn alle spelletjes te spelen. Lotte is wat opgeknapt en kan even een stukje gaan wandelen met Mike. Terwijl zij terugkomen besluit Noor haar vriendin te gaan ophalen. Ze is een beetje aan het huilen, omdat Mike al twee dagen zegt dat hij haar iets wil vertellen en zij daar zenuwachtig over is. Ze liep weg zonder iets te zeggen en dat is een trauma voor Mike. Hij vindt het lastig.

Als Lotte terugkomt met haar vriendin heeft ze gelijk het gesprek met Mike. Mike geeft aan dat hij haar leuk vindt en verteld zijn jeugdtrauma. Het is wel duidelijk dat haar erg leuk vindt als ze die gevoelens bij hem opwekt. Ze besluiten dan met zijn alle een spelletje te doen. Ik denk dat Mike en Lotte niet bij elkaar passen. Met Noor zie ik het nog steeds wel en ik vind het fijn dat ze nu eindelijk ook eens de diepgang opzoeken. Dat moet nog een klein beetje meer gebeuren en dan zie ik ze wel samen eindigen.

Mirjam (52 jaar oud) uit Zuid-Afrika

Mirjam beleeft haar eerste ochtend met twee mannen. Ze wil Jacco nog wel iets beter leren kennen. Marcel vindt van zichzelf dat hij daar wel goed past en Jacco is niet voor het Afrikaanse leven weggelegd. Dat vond ik vorige week al, toen hij daar wilde fietsen. Mirjam en Jacco gaan op safari, zij wil de tijd gebruiken om raakvlakken te vinden. Hij wil van haar weten wat haar 1e indruk van hem was. Zij vindt dat wel een lastige vraag en zou liever eerst een wat oppervlakkiger gesprek hebben. Tijdens de safari zien ze een neushoorn en dat gebeurt bijna nooit op safari. Hij geeft aan dat hij geluk heeft en hij hoopt ook dat hij dat in de liefde zal zijn. Hij vindt haar wel heel leuk, maar zij vindt het vervelend dat hij altijd over zijn hobby fietsen praat.

Die avond zit Mirjam buiten met wat gasten en Marcel is daar ook bij. Hij scoort bij haar punten met zijn sociale vaardigheden. Jacco zit ondertussen in zijn tent, want hij mag niet zonder ranger naar buiten. Hij kan het alleen niet duidelijk maken dat hij naar buiten zou willen. Ik vraag mij alleen wel af hoe ze dit dan filmen? Als daar iemand hem in zijn kamer kan filmen dan is diegene ook gebracht door een ranger. Die ranger kan toch Jacco ook mee nemen? Of neemt hij dit zelf op zonder hulp?

Die nacht heeft iedereen slecht geslapen door de leeuwen die erg dichtbij zaten. Jacco is er ook echt bang van geweest, dat had Marcel niet. Volgens Mirjam zegt het wel echt iets dat Jacco het daar niet zou kunnen redden. Met Marcel voelt ze wel echt een klik. Ze moet wel iemand hebben die haar kan helpen in de bush. Als ze met elkaar een spelletje spelen is Marcel heel enthousiast en Jacco helemaal niet. Ze moet Jacco gewoon wegsturen. Dit heeft geen nut meer, hij past daar niet en zij ergert zich aan hem.

Gelukkig staat de volgende dag het slecht nieuws gesprek met Jacco op de planning. Er komt geen connectie en ze gaat hem dat vertellen. Hij snapt het wel, maar hij heeft ook het gevoel dat hij niet echt een kans heeft gehad. Zij snapt dat wel en geeft hem daarin ook een beetje gelijk. Met Marcel gaat ze op boottocht en ze doen een weddenschap. De verliezer van de weddenschap koopt een fles wijn en die gaan ze dan samen opdrinken. Mirjam vindt dat Marcel leuke grappen maakt en ze vindt het nu ook wel prima als hij haar aanraakt. Dat hadden we op het begin ook niet kunnen denken. Misschien kan het toch wel nog iets worden tussen die twee? Ik ben blij dat ze zich een beetje open begint te stellen.

Robert Jan (57 jaar oud) uit Schotland

Els begint het wel pittig te vinden in Schotland. Zij vindt hem erg leuk, maar er komen nog meer vrouwen. Annemarie wil tijd alleen met Robert Jan, als hij voorstelt om naar het strand te gaan hoopt zij met zijn tweeën, maar Els gaat ook mee. De sfeer in de auto is gespannen. Robert Jan vindt een autorit geschikt voor het stellen van vragen, maar die komen maar niet. Ook op het strand hoopt hij dat iemand zijn arm vasthoudt, maar dat doen ze maar niet. Terug in zijn huis zoekt Els gelijk de aanwezigheid op van zijn familie. Annemarie trekt zich terug en als Robert Jan haar gaat opzoeken bespreken ze de situatie.

Annemarie en Robert Jan bespreken dat ze geen match zijn. Ze besluit weg te gaan. Robert Jan hoopt dat Els zich nog wel de jacht op hem gaat openen. Hij wil graag dat de vrouwen op hem jagen. Als al zijn verjaardagsvisite ook nog weggaat is hij alleen met Els. Els is wel blij met alle aandacht die zij weer krijgt. Hij is nog wel een beetje gereserveerd, maar dat komt ook omdat hij de andere vrouwen nog een kans wil geven. Ze spreken af dat Els hem binnenkort meeneemt op een picknick. Ik vind hem nog steeds wel goed bij Els passen, maar ik snap ook wel dat hij andere vrouwen ook een kans wil geven.

Thijz (64 jaar oud) uit Frankrijk

Ammarie is blij dat Helena naar huis gaat, maar ze voelt zich ook ongemakkelijk. Thijz gaat met een goede vriend in beraad over Ammarie. Er zou wel een relatie kunnen ontstaan, maar hij vindt haar geen geschikte campinghouder. Ze kan de drukte niet aan en hij zoekt meer een kruising tussen Helena en Ammarie. Hij wil de vrouwen die komen een kans geven om ze te leren kennen en hij wil geen onprettige situaties meer. Hij besluit het gesprek met Ammarie aan te gaan.

Hij vraagt aan haar of zij misschien tijdelijk op een andere camping wil gaan staan, zodat hij de andere vrouwen kan leren kennen. En zij kan dan terugkomen als het daar niet mee lukt. Zij geeft aan dat als ze weggaat ze voorgoed weggaat en niet op een andere camping gaat staan. Wat een rare is die Thijz ook, dat voorstel is natuurlijk belachelijk. Hij moet gewoon de vrouwen meenemen om één op één uitjes te doen, maar niet haar wegsturen naar een nieuwe camping.Hij wil dat zij zo snel mogelijk weggaat, maar zij zou nog wel een gesprekje willen om het uit te praten. Hij heeft daar niet echt behoefte aan en doet een beetje bot. Na een kort gezamenlijk ontbijtje gaat ze weg. Het is jammer, want ze begonnen wel als een goed duo. Als zij weg is komt er al snel een nieuwe vrouw Mariël (63 jaar oud). Thijz sprak haar erg aan en ook de omgeving vond ze erg mooi. Ze is graag creatief en is helemaal enthousiast dat ze in de camper mag slapen. Hij vindt haar leuk om te zien en zij voelt ook wel een klik maar ze gaan het rustig bekijken. Ik weet het echt niet of dit iets kan worden. Ze lijkt wel leuk en erg enthousiast over Thijz en de omgeving. Ik moet zeggen dat ik wel een beetje teleurgesteld ben in Thijz en hoe hij met Ammarie is omgegaan.

Ik hoop eigenlijk wel dat er nog wat meer drama gaat komen. Misschien bij Albert met Malgosia en Joyce. Ook hoop ik dat Iris een beetje dichter tot Jan gaat komen. Dan weet ze tenminste of ze hem echt leuk vindt of meer het plaatje eromheen.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!