Op1, M en BEAU besteden aandacht aan The Voice-schandaal
Bron: RTL

Op1, M en BEAU besteden aandacht aan The Voice-schandaal

Geschreven door Daniël Schalk

De talkshows Op1, M en BEAU zullen vanavond uitgebreid aandacht besteden aan de misstanden bij The voice of Holland. Bij Op1 schuiven tv-recensent Jean Pierre Geelen en strafadvocaat Jan Vlug aan en M heeft mediadeskundige Mark Koster, journalist Roelf Jan Duin en schrijfster Saskia Noort uitgenodigd.

BEAU staat bijna volledig in het teken van The Voice. Met Angela de Jong en Marc-Marie Huijbregts bespreekt Beau van Erven Dorens het laatste nieuws, met advocaat Meike Lubbers wordt er gekeken naar de juridische gevolgen en oud-kandidaten Kirsten Berkx en Nienke Wijnhoven delen hun verhaal.

Johnny de Mol keert vanavond na een winterstop weer terug met zijn talkshow HLF8. Hij zal op SBS6 ook aandacht besteden aan het programma dat uit de koker van zijn vader John de Mol komt. “We zijn een talkshow en we moeten het erover hebben”, zei Johnny vanmorgen op radiozender 100% NL.

Bij VI Vandaag zou Valentijn Driessen plaatsnemen aan tafel bij Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp, maar de uitzending is hoogstwaarschijnlijk vanwege The Voice omgegooid. AD-columnist Özcan Akyol zal vanavond aan tafel zitten en mediaverslaggever Rob Goossens zit aan de bar.

Lees ook: Alle ogen gericht op VI Vandaag na The Voice-drama: ‘John de Mol aan tafel?’