Bewoner Leroy krijgt waarschuwing na ‘wangedrag’ in Big Brother
Bron: RTL / Wesley de Wit

Bewoner Leroy krijgt waarschuwing na ‘wangedrag’ in Big Brother

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Big Brother heeft bewoner Leroy een officiële waarschuwing gegeven voor zijn gedrag in het huis. Dat heeft een woordvoerder van RTL laten weten aan Shownieuws nadat er ophef was ontstaan rond de bewoner. Leroy kwam de afgelopen dagen in het nieuws vanwege zijn actie in de badkamer.

Op beelden die rondgaan op social media is te zien dat bewoner Leroy gluurt bij Grace en Nouchine terwijl zij staan te douchen. “Zero tolerance betekent direct actie ondernemen en passende consequenties doorvoeren. Dat kan dus ook betekenen iemand direct aanspreken op gedrag en de gevolgen benadrukken als het gedrag aanhoudt”, laat RTL aan het SBS6-programma Shownieuws weten.

De woordvoerder van RTL laat weten dat een passende straf is voor Leroy en dat zijn gedrag niet geaccepteerd wordt. “De productie heeft Leroy in dit geval een officiële waarschuwing gegeven. En heeft hem in contact gebracht met de psycholoog, zodat hij de kans krijgt in te zien waarom dit gedrag niet wordt getolereerd.” Als er na een waarschuwing een tweede overtreding volgt dan moet Leroy het Big Brother-huis verlaten. Volgens RTL zijn alle bewoners op de hoogte van deze regel.

Luister ook onze podcast over Big Brother. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!