De Ware Jacob vanaf morgen te zien op Videoland
Bron: Videoland

De Ware Jacob vanaf morgen te zien op Videoland

Geschreven door Daniël Schalk

B&B-eigenaar Jacob uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde geeft vanaf morgen een kijkje in zijn leven. Vorig jaar zomer kreeg Jacob in zijn bed and breakfast in Portugal de vrijgezelle dames Monica, Jennie, Anita en Sigrun op bezoek, maar dat was geen succes. Hoe het nu met hem gaat laat hij zien op Videoland.

Jacob vond in B&B Vol Liefde niet de liefde van zijn leven, maar heeft hij de ware inmiddels gevonden? In de soap De Ware Jacob krijgt de kijker een inkijkje in Jacob’s turbulente liefdesleven. Na twee coronajaren draait ook zijn bed and breakfast weer op volle toeren. Ook is Jacob op zoek naar een nieuwe villa.

Afgelopen maandag is op RTL4 het tweede seizoen van B&B Vol Liefde van start gegaan. Dit seizoen gaan de vrijgezelle B&B-eigenaren Astrid (Oostenrijk), Denise (Spanje), Hans (Italië), Hans (Frankrijk), Martijn (Portugal), Natasja (Frankrijk), Richard (Portugal) en Ted (Spanje) op zoek naar de liefde van hun leven.

De Ware Jacob is vanaf morgen, 15 juli, iedere vrijdag te zien op Videoland. Niks missen over De Ware Jacob en B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!