De Ware Jacob: Mama speelt Cupido en richt pijlen op Kitty
Bron: Videoland

De Ware Jacob: Mama speelt Cupido en richt pijlen op Kitty

Geschreven door Daniël Schalk

Er logeert weer een blondine in de B&B van Jacob, het is deze keer Jacob’s grootste fan Kitty. Ze verblijft samen met haar drie kinderen bij Jacob en dreigde vorige week al nooit meer weg te gaan als Jacob haar zou blijven verwennen. Dat is nog nooit iemand gelukt, dus dat zou heel knap zijn van Kitty.

Ook Carla lukte het niet om te blijven. Ze is nu écht weg. Althans, fysiek. Jacob voelt Carla haar negatieve energie nog in zijn bed and breakfast hangen. Samen met Marianne gaat hij met wierrook de kamer van Carla rond om de boze geesten te verdrijven zodat zijn zus Ria straks in de kamer kan slapen. Jacob heeft zijn moeder en zus namelijk tegen hun zin in naar Portugal laten komen. Daar zit vast iets achter.

Nieuwe look

En wat daarachter zit wordt al snel duidelijk. Dat je in de B&B van Jacob niet echt aan ontspannen toekomt wisten we al, maar nu worden mama Lammie, zus Ria en superfan Kitty + kids zelfs aan het werk gezet. De minigolfbaan moet namelijk af. Iedereen steekt de handen uit de mouwen, behalve Jacob. Hij moet naar de pedicure. Iedere keer als ik denk dat het niet erger kan, wordt het nog erger met die man.

Als zijn teentjes er weer mooi uit zien, geeft hij Marianne een update over zijn (mislukte) Tinder-avontuur. Jacob wordt telkens geghost. Hij begint het gesprek, maar krijgt dan geen antwoord meer. Marianne denkt dat Jacob een make-over moet krijgen. Jacob haalt met Marianne een nieuw overhemd, krijgt een nieuw kapsel aangemeten en koopt alvast een sexy jurkje voor zijn toekomstige vriendin.

Moeders aan de top

De komst van mama Lammie is voor ons kijkers echt een verademing. Mama is lekker ongeremd. Ze besluit dan ook gast Kitty uit te horen. Kitty geeft aan Jacob een leuke man te vinden, dus besluit Lammie haar zoon een duwtje in de rug te geven door hem op Kitty te wijzen. En naar je moeder moet je altijd luisteren.

Jacob maakt er dan ook gelijk werk van. Om indruk te maken wordt Kitty door Jacob meegenomen naar zijn geheime cactussen-tuin. Daar vraagt hij Kitty mee uiteten. Twijfelachtig stemt ze in onder het mom dat het soms wel leuk is om zonder kinderen te zijn. Ze weet alleen nog niet wat haar te wachten staat…

Jacob neemt Kitty mee naar het restaurant waar Marianne werkt. Kitty laat er ook geen gras over groeien en vraagt Jacob wat hij belangrijk vindt in een relatie. Ze willen beide een ‘wow’-gevoel en dat hebben ze bij elkaar! Is dit dan zowaar een match? Even dacht ik dat dit niet meer mis kon gaan, maar dan haalt Jacob dat vreselijke jurkje tevoorschijn dat hij samen met Marianne heeft gekocht. Oh God.

Niks missen over De Ware Jacob en B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!