GTST-blog: Demi gaat stage lopen bij de dokterspraktijk
Bron: RTL

GTST-blog: Demi gaat stage lopen bij de dokterspraktijk

Geschreven door Marietta Willems

Elke vrijdag blikt Marietta terug op de voorbije week in GTST.

Steef en Demi vullen een beroepskeuzetest in. Na de test krijgen ze gelijk beroepen te zien die bij hun zouden passen. Bij Steef kwam er uit wat hij het allerliefste doet, namelijk: Game ontwerper. Terwijl bij Demi er uit kwam dat ze kan werken in de zorg, waaronder doktersassistente. Saskia biedt Demi een snuffelstage aan in de dokterspraktijk. Maar als ze meekijkt komt ze er toch achter dat dit niet echt iets voor haar is. Omdat Saskia er van overtuigd is dat dit bij haar past, doet ze alsof ze het leuk vind.

Marwan blijft bij zijn besluit om te stoppen met de Buurtsuper. En wilt zich gaan richten op iets anders, zoals sporten en feesten. Hij wordt gebeld door zijn broer Ilyas, die hem vertelt dat zijn vader hem niet meer wil spreken en dat Marwan zijn zoon niet meer is. Wanneer hij samen met Merel naar de Koning gaat feest en drinkt Marwan er op los. Merel probeert te voorkomen dat Marwan ruzie krijgt en probeert hem mee naar huis te krijgen. Dit gaat nog niet zo makkelijk, maar uiteindelijk lukt het haar.

Gif

Bij Ludo en Janine wordt er hard geklust. Stefano haalt een mysterieus pakketje op. Er blijken giftige paddenstoelen in te zitten. Hij is van plan om te koken voor Ludo en deze giftige paddenstoelen er doorheen te doen. Maar wanneer ze willen gaan eten bied Ludo zijn excuses aan voor alles, waardoor Stefano zich nog snel bedenkt en zijn glas wijn omgooit voordat Ludo wil gaan eten. Hij wilt geen wraak meer nemen op Ludo.

Nina wordt gedwongen door Bing om een plan te maken voor de angsten van Nola. Wanneer Nola alleen thuis is schrikt ze van het onweer en raakt in paniek. Ze belt Ludo op of hij wil komen. Ludo weigert eerst vanwege zijn ruzie met Nina, maar besluit toch om te komen na aandringen van Nola. Ze vraagt aan hem of hij niks tegen Bing en Nina wilt zeggen van dat hij langs is geweest. Dan gaat ze met Ludo mee.

Zoon

Alice (de therapeute van Ludo) is er ook en gaat praten met Nola. Maar als Nina en Bing thuis komen, komt Nina erachter dat Nola bij haar ouders is, omdat Ludo met de telefoon van Nola opnam. Woedend gaat ze ernaartoe en verzoekt haar vader om Nola met rust te laten. Dit wilt Ludo niet, dus neemt Nina contact op met Stefano. Ze wilt samen met hem haar vader kapot maken. Ik vindt dit wel gemeen, omdat Ludo het allemaal doet met de beste bedoelingen.

Henk wilt de vaste lasten delen met Laura, maar vind het bedrag wel erg veel. Als Laura naar buiten staat te kijken ziet ze nog steeds de auto die er al een tijdje staat. Met iemand er in. Ze heeft het gevoel dat ze in de gaten wordt gehouden. Henk maakt zich zorgen, maar wordt gerustgesteld door Saskia van dat het bij haar ziekte hoort. In de Koning komt er een mysterieus persoon binnen en spreekt Henk aan. Deze persoon is een jongeman, genaamd Jonathan. Hij zegt dat hij al een tijdje opzoek is naar Henk, omdat Henk zijn vader is!

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!