GTST-blog: Demi wordt aangereden
Bron: RTL

GTST-blog: Demi wordt aangereden

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke vrijdag blikt Marietta terug op de voorbije week in GTST.

Demi krijgt advies van haar broer en zus over de situatie met Pim. Dat advies is dat ze aan hem moet vertellen dat het niks wordt tussen hun. Wanneer Demi dit vertelt gaat het helemaal mis. Pim rent weg en Demi gaat erachteraan. Merel ziet dit en rent er ook achteraan. Tijdens de achtervolging gebeurt er iets afschuwelijks.

Demi wordt aangereden door een auto en beland in het ziekenhuis. Daar krijgt ze te horen dat ze een gescheurde milt heeft en dus geopereerd moet worden. De operatie slaagt en Demi moet herstellen. Wanneer ze heeft gebeld met Julian valt haar oog op een vrij knappe jonge arts.

Angstcultuur

Als in het Spectrum een krantenartikel over de angstcultuur binnen de bedrijven van Ludo, reageert hij er niet op en ook niet op het nieuws. Janine gaat zelf de uitzending van in de Roos over angstcultuur presenteren. Omdat Ludo weigert als gast aan te schuiven , vraagt Janine aan Stefano om als gast aan te schuiven.

Ludo voelt zich steeds onveiliger. En daarom geeft Janine hem advies, namelijk om te gaan sporten. Ludo vindt dit niet nodig, maar laat zich toch overhalen en staat met Stefano op het punt om te gaan tennissen. Maar dan word Stefano gebeld en moet hij weg. Wanneer hij wegrijdt, word hij opeens overvallen en ontvoerd.

Duidelijkheid

Linda en Luuk hebben een time out. Als Luuk in de praktijk vraagt aan Linda en Saskia of ze zin hebben om een avondje op stap te gaan, raakt Linda hiervan in de war. Ze wil graag duidelijkheid hebben en dus gaat ze naar Luuk toe. Als ze hiernaar vraagt raakt Luuk geïrriteerd. Hij begrijpt niet wat Linda nog van hem wil en maakt het uit. Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat.

Rik en Shanti besluiten om weer naar huis te gaan. Nina, Saskia en Steef organiseren voor hun een welkomstfeestje. Saskia krijgt het slechte nieuws te horen over Demi en moet helaas weer weg. Shanti gaat langs de praktijk om vragen te stellen over haar medisch dossier en Luuk legt dit aan haar uit.

Shanti nodigt haar vriendinnen uit om hun nagels te doen in CS. Dit bevalt haar zo goed dat ze daar weer volledig wilt gaan werken. En daarom neemt ze ook een ander besluit. Ze wil de Koning verkopen tot teleurstelling van Laura en Saskia.

Bezoek

Henk is bang dat hij wordt geconfronteerd met het verleden als hij verder op onderzoek uit gaat. Toch besluit hij langs Margriet te gaan om te vragen hoe het zit. Ze hebben een goed gesprek.

Margriet legt uit dat haar man Daniel haar verbood nog contact op te nemen met Henk, nadat ze hem had verteld over hun relatie. Henk snapt niet dat Margriet nooit wat heeft gezegd over Jonathan. Wanneer Henk zijn geduld verliest komt Jonathan binnen en stuurt hem weg.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!