Nederlandse film Faithfully Yours grote hit op Netflix
Bron: Netflix

Nederlandse film Faithfully Yours grote hit op Netflix

Geschreven door Pieter Jongsma

De Nederlandse thriller Faithfully Yours is een grote hit op Netflix. Deze week staat de film op de eerste plek van bekeken films op Netflix. Dit blijkt uit de officiële Top-10 cijfers die het platform gisteravond online heeft gepubliceerd. De speelfilm werd op 17 mei uitgebracht op Netflix en is in totaal in 11 talen gedubd.

In Faithfully Yours ontsnappen Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) af en toe aan hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de opwinding en ontlading. Ze plannen elk detail zorgvuldig, zodat hun echtgenoten Milan (Nasrdin Dchar) en Luuk (Gijs Naber) er nooit achter zullen komen.

Het script van Faithfully Yours is geschreven door Paul Jan Nelissen (De Bende van Oss, Van God Los), Elisabeth Lodeizen (Hunter Street, Thuisfront) en André van Duren (De Helleveeg, De Bende van Oss). Faithfully Yours is geproduceerd door Rachel van Bommel (Alles op Tafel, Loft) van Millstreet Films.