Jacob uit B&B Vol Liefde boos op RTL: ‘Heftig beledigd’
Bron: RTL

Jacob uit B&B Vol Liefde boos op RTL: ‘Heftig beledigd’

Geschreven door Redactie

B&B-eigenaar Jacob uit het eerste seizoen van de populaire datingshow B&B Vol Liefde is ‘heftig beledigd’ door RTL. Dat zegt hij in B&B De Podcast, een podcast over B&B Vol Liefde. Jacob onthult dat hij niet zelf zijn dates mocht uitkiezen, terwijl hij met RTL had afgesproken dat hij dit wél zelf mocht doen.

In het programma is altijd te zien hoe de B&B-eigenaren hun dates uitkiezen, maar in werkelijkheid maakt RTL de selecties. “Ik ben heftig beledigd. Er waren een stuk of 70 inschrijvingen. Ik had gezegd dat ik ze allemaal wilde zien en zelf wilde kiezen. Dat is niet gebeurd. Ik kreeg er maar acht te zien”, vertelt Jacob.

Jacob uit kritiek op de manier hoe de programmamakers de dates selecteren. “Ik heb duidelijk gevraagd om dames die niet roken, maar bij mij zaten er twee rokers bij. Ik heb ook gevraagd om dames die van dieren en spelletjes houden. Dat deden mijn dates ook niet”, zegt Jacob in B&B De Podcast.

Na de opnames mocht Jacob alsnog alle aanmeldingen bekijken. Van de andere vrouwen ging zijn hart ook niet sneller kloppen. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik toen wel teleurgesteld was. Er zat geen echte ‘wauw’ bij voor mij. Er kwam op mij niet veel leuks af”, blikt Jacob enigszins teleurgesteld terug.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!