Jacob uit B&B Vol Liefde vindt Meilandjes nep: ‘Niet zichzelf’
Bron: RTL

Jacob uit B&B Vol Liefde vindt Meilandjes nep: ‘Niet zichzelf’

Geschreven door Redactie

B&B-eigenaar Jacob uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde betreurt het einde van zijn eigen realityserie De Ware Jacob niet. Hij is blij dat hij zichzelf is gebleven, in tegenstelling tot de familie Meiland. Dat zegt Jacob in B&B De Podcast, een podcast over de populaire datingshow B&B Vol Liefde.

De concurrentie is volgens Jacob te groot. “Je hebt de Meilandjes, je hebt Peter Gillis. Dat zijn mensen die voorop staan. Persoonlijk ben ik wel blij dat mijn soap geen tweede seizoen heeft gekregen, want hoe zij afgeschilderd worden vind ik vreselijk. Ik zou niet zo door het leven willen gaan”, zegt Jacob.

Jacob denkt dat hij niet interessant genoeg is. “Gillis is wél zichzelf, maar de Meilandjes zijn niet zichzelf. Als de mensen dat leuk vinden, dan is dat prima. Maar ik ga niet aan zulke dingen meedoen. Ik blijf mezelf. Misschien was ik daardoor kansloos om verder te gaan”, aldus de excentrieke B&B-eigenaar.

In De Ware Jacob werd Jacob gevolgd tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden in zijn bed and breakfast en zijn zoektocht naar de ware liefde, die hij in B&B Vol Liefde niet had gevonden. Inmiddels is Jacob gelukkig in de liefde. Zijn kersverse vriendin Solange draait ook al mee in zijn B&B, vertelt hij in B&B De Podcast.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!