Ruud niet uitgenodigd voor bruiloft Astrid en Harmjan
Bron: Instagram

Ruud niet uitgenodigd voor bruiloft Astrid en Harmjan

Geschreven door Redactie

Ruud uit B&B Vol Liefde is niet uitgenodigd voor de bruiloft van B&B-eigenaar Astrid en zijn voormalig concurrent Harmjan. Dat vertelt Ruud in B&B De Podcast, de podcast over B&B Vol Liefde. Ruud was de laatste man die vorig seizoen bij Astrid aankwam. Astrid vond uiteindelijk haar droomman in Harmjan.

Astrid en Harmjan stappen dit najaar in het huwelijksbootje, maar niet in aanwezigheid van Ruud. “Ik ben niet uitgenodigd. Ik weet ook waarom niet. Ze houden het héél klein, met alleen familie”, zegt hij in B&B De Podcast. Ruud is van plan om na de bruiloft bij ze langs te gaan ‘om de ringen te aanschouwen.’

Ruud heeft regelmatig contact met Astrid en Harmjan. Het bruidspaar heeft Ruud al veel over de grote dag verteld. “Ik weet waar het is en wanneer het is. En ik weet ook in wat voor jurk Astrid gaat en wat Harmjan aantrekt. Dat weet ik wel, maar mij is gevraagd om dat niet door te vertellen”, zegt Ruud.

Pas na de opnames sloeg de vonk daadwerkelijk over tussen Astrid en Harmjan. Voor veel kijkers kwam het als een verrassing, maar voor Ruud niet. “Vanaf de eerste dag dat ik in Astrid’s bed and breakfast was, dacht ik: hier zit iets meer achter. Ik zag dat er wat ontstond tussen die twee”, blikt Ruud terug.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!