Ashley heeft volgens oud-deelnemer twee kanten: ‘Ze durft óók teruggefloten te worden’
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Ashley heeft volgens oud-deelnemer twee kanten: ‘Ze durft óók teruggefloten te worden’

Geschreven door Redactie

Ashley uit Big Brother heeft volgens oud-deelnemer Julio twee kanten. Dat is de reden dat hij groot fan van haar is. “Je hebt de Ashley die de ruimte pakt om te domineren als die ruimte wordt gegeven, maar je hebt óók de Ashley die teruggefloten durft te worden”, vertelt Julio in de podcast We Are Watching You.

Ashley staat open voor andermans mening. “Ashley is iemand die haar mening durft te geven, maar als je haar een beargumenteerde mening teruggeeft dan staat ze daar ook voor open. Dat hebben we gezien toen ze in gesprek ging met Doriana nadat Doriana zich volgens Ashley weer als slachtoffer opstelde.”

In gesprek met Ashley gaf Doriana aan dat zij het verkeerd zag. “Ashley heeft toen ook haar excuses aangeboden. Maar iemand die écht dominant is, die luistert geen eens naar een tegenargument. De Ashley die ik zie is continu aanwezig met haar mening, maar ze staat ook open voor andere meningen.”

Sinds vorige week vormt Ashley een duo met nieuwkomer Glenn. Hij heeft vooralsnog weinig in te brengen. “Er moet een moment komen waarop Glenn met zijn vuist op tafel slaat omdat hij ook een mening heeft. Ik vraag mij af hoelang het gaat duren voordat hij dat gaat laten zien”, zegt Julio in We Are Watching You.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!