Hans uit B&B Vol Liefde hoeft geen contact meer met Petri: ‘Achter de schermen meer gebeurd’
Bron: RTL

Hans uit B&B Vol Liefde hoeft geen contact meer met Petri: ‘Achter de schermen meer gebeurd’

Geschreven door Redactie

Hans heeft na zijn deelname aan B&B Vol Liefde geen contact meer gehad met B&B-houdster Petri, voor wie hij naar Frankrijk afreisde. Hans heeft ook helemaal geen behoefte aan contact. “Er hebben zich meer dingen afgespeeld, waardoor ik er eigenlijk al snel klaar mee was”, vertelt Hans in B&B De Podcast.

Toen de camera’s niet draaide, ging het mis tussen Hans en Petri. Dat was nog voordat Hans de laurierboom van Petri had gesnoeid. “Er hing een onprettige sfeer. Dat was al zo vóór het bewuste moment met de laurierboom. De avond daarvoor had Petri vrienden uitgenodigd”, begint Hans zijn verhaal.

Hans vervolgt in B&B De Podcast: “Ik heb zo’n ontzettend leuke avond met die vent gehad. Petri zag dat het zo leuk was en die begon toen in haar vingers te knippen en zei: ‘Hans, kunnen we het even centraal houden?!’ Ik vond dat zeer ongepast! Ik dacht: ik zit niet bij jou in de klas, ik ben geen leerling van je.”

Na zijn vertrek bij Petri heeft Hans nog één keer contact met de B&B-eigenaar gehad toen de uitzendingen begonnen. “Via WhatsApp van: nou, het gaat gebeuren. Maar voor de rest hebben we geen contact meer gehad.” Uiteindelijk wist Petri de liefde niet te vinden. Hans heeft inmiddels een vriendin.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!