Malgosia heeft geen spijt van seks met Albert: ‘Schaam mij wel nu ik echte Albert zie’
Bron: RTL

Malgosia heeft geen spijt van seks met Albert: ‘Schaam mij wel nu ik echte Albert zie’

Geschreven door Redactie

Malgosia schaamt zich ervoor dat zij tijdens de opnames van het tv-programma B&B Vol Liefde het bed heeft gedeeld met B&B-houder Albert. Dat zegt zij tegen B&B De Podcast, een podcast over B&B Vol Liefde. Malgosia reageert via de podcast op Albert’s biecht tegenover Joyce over zijn escapades met Malgosia.

In de aflevering die vorige week maandag op tv te zien was biechtte Albert aan zijn date Joyce op dat hij seks heeft gehad met Malgosia. Albert zei tegen Joyce dat het alleen lust was, maar voor Malgosia was het meer. “Als ik iets intiems doe met een man, dan is dat altijd met passie!”, reageert ze bij B&B De Podcast.

Malgosia heeft geen spijt van het avontuurtje. “Ik heb nooit ergens spijt van. Wel schaam ik mij ervoor, omdat ik achteraf zie hoe hij met vrouwen omgaat.” Ze vervolgt: “Hij is respectloos en heeft geen gevoel en liefde, alleen maar voor zichzelf. Albert is leeg en ongelukkig. Ik zou nooit met hem gelukkig worden.

Volgens Malgosia moet Albert voor iedere vrouw lustgevoelens hebben. “Dat kan anders niet op zo een korte termijn. Het zijn nu de vrouwen van B&B Vol Liefde, maar hoe was het toen hij nog getrouwd was? Kon hij zijn Sjaak toen ook niet onder controle houden? Misschien moet hij naar puppycursus”, besluit ze.

Er gaan ook verhalen rond dat Malgosia enige tijd in de gevangenis zou hebben gezeten voor belastingfraude en voor betrokkenheid bij drugshandel. De podcastmakers hebben Malgosia hier ook naar gevraagd. “Er is veel dat niet klopt”, is het enige wat Malgosia hier op dit moment over wil zeggen.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!