Welke dame krijgt de Haagse hovenier op zijn knieën in ‘Everybody Loves Joey’?

Welke dame krijgt de Haagse hovenier op zijn knieën in ‘Everybody Loves Joey’?

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Er is goed nieuws voor vrouwelijk Nederland! De Haagse hovenier en dj ‘Matsoe Matsoe’ uit ‘Oh Oh Cherso’ staat open voor de liefde. Met zijn gulle lach, subtiele humor en Haags gemompel is hij een van de meest begeerde vrijgezellen van het land. Vanaf vanavond gaat Joey de grote uitdaging aan om een ‘een dekseltje op zijn potje’ te vinden in het nieuwe realityprogramma ‘Everybody Loves Joey’. De grote vraag is: Wie krijgt deze tijger op de knieën?

Aan vrouwelijke aandacht heeft Joey geen gebrek, maar nu al zijn ‘Cherso’-maatjes de ware liefde hebben gevonden, zou hij intussen ook wel eens voor een leuke dame willen vallen. In Nederland zal met de hulp en onder streng toezicht van twee selectie duo’s, aan de ene kant moeder Danielle en zus Mandy en aan de andere kant maatje Tony ‘Sterretje’ en Ricardo (Jokertje's best man in 'Jokertje’s Jawoord’), de eerste schifting worden gemaakt. En dat doen ze met behoorlijk wat toewijding, want de dames worden in hun eigen omgeving aan een uitgebreide inspectie onderworpen voordat ze worden voorgesteld aan Joey. Beide teams stellen natuurlijk ook net even andere prioriteiten bij het selecteren van de dames die ze geschikt achten.

Na de eerste kennismaking in Nederland, is het tijd voor de overtreffende trap. Om Cupido een handje te helpen en een hoop gekkigheid mee te maken, vertrekt Joey, samen met zijn eigen selectie commissie en zeven prachtige dames die de eerste ronde hebben overleefd, voor een paar weken naar Ibiza. De twee selectie teams bepalen op Ibiza om en om welke spannende, originele, romantische en gekke activiteiten Joey en zijn aanbidsters gaan ondernemen. Op deze manier leren zij zelf de dames beter kennen en kunnen ze Joey bijstaan met advies. Feestbeest Joey en party eiland Ibiza hebben meteen een enorme klik, maar slaat er ook een vonk over tussen hem en één van zijn sexy reisgenoten? Aan het einde van iedere aflevering zal Joey een meisje moeten laten gaan….en dat doet Joey lekker à la Joey; onvoorspelbaar en soms wat roekeloos.

In ‘Everybody Loves Joey’ staat de broeierige tijd op Ibiza garant voor veel gekkigheid, flirten, aftasten en fun in the sun. Lukt het een van de meiden om Joey in te pakken en op de knieën te krijgen? Zweert Joey het vrijgezellenleven af of blijft de Haagse adonis toch liever op vrije voeten?

'Everybody Loves Joey' wordt geproduceerd door Eyeworks.
‘Everybody Loves Joey’, vanaf vanavond wekelijks om 20.30 uur, RTL 5