Bart Jan Cune de nieuwe voice-over van Nederland 3

Bart Jan Cune de nieuwe voice-over van Nederland 3

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

NOS op 3-nieuwslezer Bart Jan Cune is de nieuwe zenderstem van Nederland 3, hiermee is hij de opvolger van Eric Corton, Eric Corton heeft aangegeven zich meer te willen toeleggen op zijn werk als acteur, presentator en schrijver.

Netmanager Roek Lips is blij met de komst van Bart Jan Cune als nieuwe voice-over, “Ik dank Eric Corton voor zijn inzet en betrokkenheid bij de zender en ik ben zeer verheugd dat we een waardige opvolger hebben gevonden in de persoon van Bart Jan Cune. Bart Jan heeft als nieuwslezer van NOS op 3FM, FunX en Radio 6 bewezen dat zijn stemgeluid aanslaat bij onze doelgroep. Bovendien denk ik dat zijn veelzijdigheid én zijn gevoel voor humor uitstekend past bij Nederland 3.” Bart Jan Cune laat weten, “Erg eervol dat ik deze klus mag klaren voor een mooi merk als Nederland 3. Ik hoop het met minstens zo veel passie te doen als mijn voorganger Eric Corton. 

Het is voor mij als ‘nieuwsstem’ een hele andere tak van sport, maar inhoudelijk past het mooi bij mijn dagelijks streven om de boodschap die verteld moet worden kernachtig, enthousiast en op een heldere manier over te dragen aan de kijker en de luisteraar. Ik ben ook erg blij dat ik deze nieuwe uitdaging kan combineren met mijn huidige werk als nieuwslezer.” aldus de nieuwe voice-over van Nederland 3. Bart Jan Cune is op maandag 20 januari voor het eerst te horen in de programma-aankondigingen op Nederland 3.