Toekomst Boer Zoekt Vrouw onzeker door coronacrisis
Bron: KRO-NCRV / Linelle Deunk

Toekomst Boer Zoekt Vrouw onzeker door coronacrisis

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw laat nog even op zich wachten. Vanwege de coronacrisis kan het programma niet van start gaan. Yvon Jaspers laat weten dat het nog onduidelijk is of er nog nieuw seizoen komt tijdens de coronacrisis. "Daar hopen wij allemaal op. Maar zoals voor iedereen is het ook voor ons afwachten hoe corona zich ontwikkelt.", schrijft ze op de website van het programma.

Anderhalvemeterafstand houden tijdens de logeerweek is erg lastig. "Het enige doel van Boer zoekt Vrouw is precies wat nu niet toegestaan is. Het verminderen van de 1,5 meter..." De komende tijd moeten we het dus zonder een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw doen.

Yvon Jaspers keert wel terug met het tv-programma Onze Boerderij. De opnames daarvan waren al bezig tijdens het coronavirus uitbrak. "Tijdens de coronatijd hebben we gedraaid met alle maatregelen. Dus regels als voldoende afstand houden en iedereen met eigen vervoer, zijn sindsdien heel gewoon geworden. Wij werken met een heel klein team en vrijwel altijd buiten, dat maakt het gelukkig mogelijk om relatief veilig door te kunnen werken. En we maken natuurlijk vaak de grap dat boeren altijd al in thuisquarantaine zitten!"