Van kandidaten WIDM tot onzekere toekomst Boer Zoekt Vrouw: bijlezen in één minuut
Bron: KRO-NCRV / Linelle Deunk

Van kandidaten WIDM tot onzekere toekomst Boer Zoekt Vrouw: bijlezen in één minuut

Geschreven door Daniël Schalk

Elke zondag maakt Showbizznetwork.nl een overzicht van het belangrijkste media-nieuws uit de voorbije week. Lees in één minuut de hoogtepunten uit week 36 terug.

SBS6 alsnog met nieuw seizoen Thank You For The Music

Een half jaar na de geplande datum komt SBS6 alsnog met het nieuwe seizoen van Thank You For The Music. Op vrijdag 25 september start het nieuwe seizoen van het spelletjesprogramma. Vanwege de coronacrisis werd het programma in maart uitgesteld. Kijkers krijgen daarom dit najaar alsnog twee specials rond Koningsdag en het Eurovisie Songfestival voorgeschoteld. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij nemen Johnny de Mol en Sanne Hans het ditmaal op tegen Danny de Munk.

Rick Romijn krijgt eigen radioprogramma bij Radio Veronica

Sidekick Rick Romijn krijgt een eigen programma op Radio Veronica. De sidekick van Wilfred Genee maakt vanavond, zondag 6 september, zijn debuut met het nieuwe programma Pop- & Rock Ballads. Rick is voortaan elke zondagavond vanaf 21:00 uur te horen met drie uur lang de beste pop- en rock ballads om het weekend goed mee af te sluiten. Rick was voorheen de sidekick van Edwin Evers.

Toekomst Boer Zoekt Vrouw onzeker door coronacrisis

Het nieuwe seizoen van het succesvolle NPO 1-programma Boer Zoekt Vrouw laat nog even op zich wachten. Vanwege de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om een nieuw seizoen op te nemen. Presentatrice Yvon Jaspers laat weten dat het vanwege de coronacrisis nog onduidelijk is of er binnenkort een nieuw seizoen op televisie komt. “Daar hopen wij allemaal op, maar zoals voor iedereen is het ook voor ons afwachten hoe corona zich ontwikkelt”, aldus de presentatrice.

Jan Versteegh en Martien Meiland presenteren nieuwe SBS6-quiz

Jan Versteegh gaat samen met kijkcijferkanon Martien Meiland de nieuwe kennisquiz BINGO! presenteren. Onder leiding van Jan strijden zeven kandidaten om de hoofdprijs van 100.000 euro. Elke aflevering start met zeven deelnemers. Na elke ronde valt er één kandidaat af en na zes rondes is er dus nog één kandidaat over voor de grote finale. Martien Meiland verrast de thuiswinnaars.

Tien oud-kandidaten krijgen herkansing in jacht op de Mol 

De tien oud-kandidaten die in het speciale jubileumseizoen van Wie is de Mol? een herkansing krijgen zijn éindelijk bekend. De deelnemers werden zaterdag pas bekend tijdens de eerste uitzending. Het tiental bestaat uit Tygo Gernandt, Nadja Hüpscher, Tina de Bruin, Ron Boszhard, Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie de Jager, Peggy Vrijens, Ellie Lust, Patrick Martens en Horace Cohen. Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? speelt zich af in het Italiaanse Toscane, waar de oorsprong van de Renaissance ligt.