Boer zoekt Vrouw dit jaar tóch op tv met babyspecial
Bron: KRO-NCRV / Linelle Deunk

Boer zoekt Vrouw dit jaar tóch op tv met babyspecial

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Yvon Jaspers is dit jaar tóch op televisie te zien met haar succesvolle tv-programma Boer zoekt Vrouw. Het gaat om een eenmalige special rondom de Boer zoekt Vrouw-baby’s. Yvon gaat op bezoek bij de koppels uit Boer zoekt Vrouw met een kindje. Er zijn inmiddels al 90 BZV-baby’s geboren.

Guus, de eerste Boer zoekt vrouw-baby, wordt dit jaar 14. “Als ik echt stil sta bij het feit dat er 90 kinderen op de wereld zijn gekomen omdat papa en mama elkaar dankzij het programma hebben leren kennen, is dat bijna niet te bevatten”, zegt Yvon Jaspers, die zichzelf ook ‘een beetje tante’ voelt.

Yvon gaat in de special onder meer op bezoek bij boer Tom, die in 2017 een recordaantal van 1808 brieven kreeg en nu samen met Marieke trotse ouders is van zoontje Moos. Ook gaat de presentatrice op kraamvisite bij boerin Steffi en Roel, die hun dochter Sterre als tweede naam ‘Yvon’ hebben gegeven.

Vorige maand werd bekend dat er voorlopig geen nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw komt. De NPO heeft vanwege het coronavirus besloten om het populaire tv-programma dit jaar te schrappen. Mogelijk keert Yvon Jaspers pas in 2022 weer terug op tv met een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw.

De babyspecial van Boer zoekt Vrouw is zondag 11 april om 20:25 uur te zien op NPO 1.