Boer Zoekt Vrouw: 'Elk seizoen is hetzelfde en toch kijken we er weer naar'
Bron: KRO-NCRV / Linelle Deunk

Boer Zoekt Vrouw: 'Elk seizoen is hetzelfde en toch kijken we er weer naar'

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Vergeet B&B Vol liefde, want Boer Zoekt Vrouw blijft toch dé datingsshow van de Nederlandse televisie. We zien vanavond weer tien vrijgezelle boeren gezien die dit jaar opzoek gaan naar de liefde van hun leven. Altijd al op een boerderij willen wonen en zit er wat voor je tussen dit jaar?

Zoals elk seizoen worden de vooroordelen over boeren al weer snel bevestigd en toch kijken we er massaal naar. Er zijn zelfs mensen die nog steeds ‘brieven’ schrijven. Zelfs Yvon Jaspers stelt elk jaar toch weer dezelfde diepgaande vragen. 

From Holland witlof

Er is dit jaar een boer die nu nog verliefd is op zijn witlof. Dat trouwens in het donker groeit. Toch weer iets geleerd. En op Twitter kan boer Rob ook veel lof verwachten. 

Diversiteit

Dit jaar zijn er ook weer boerinnen die opzoek gaan naar de liefde. Natuurlijk is het originele concept Boer Zoekt Vrouw niet meer van deze tijd. Wel mis ik een boer (of boerin) die homoseksueel is. Of misschien doen er boeren mee die het zelf nog niet helemaal weten, denken sommige Twitteraars. 

Al met al zijn het stuk voor stuk prima boeren. Vorige seizoenen zag je boeren met héél veel brieven en boeren met heel weinig. Ik denk zomaar dat het dit jaar toch allemaal dicht bij elkaar gaat liggen. Zie jij iemand zitten? Misschien zien we je wel terug op tv volgend jaar. 

Wil jij niks missen over Boer Zoekt Vrouw? Word dan lid van onze Boer Zoekt Vrouw-groep op Facebook!