Tweede deelnemer vertrekt vrijwillig uit Een Jaar Van Je Leven
Bron: Talpa / Wessel de Groot

Tweede deelnemer vertrekt vrijwillig uit Een Jaar Van Je Leven

Geschreven door Daniël Schalk

De tweede deelnemer heeft besloten om vrijwillig met de realityshow Een Jaar Van Je Leven te stoppen. De 23-jarige Quincy vroeg donderdag zijn 24 uur aan, wat inhoudt dat hij één dag de tijd kreeg om over zijn beslissing na te denken. Vandaag heeft hij besloten om definitief de loods te verlaten.

Quincy maakte zich zorgen om zijn gezondheid vanwege het gebrek aan eten. De 600 euro die met een spel is verdiend is volgens Quincy door manager Martin verkeerd uitgegeven. Martin heeft wederom rijst gekocht, terwijl Quincy had gehoopt op gevarieerde maaltijden om aan te kunnen sterken.

Met het vertrek van Quincy zijn er nog 36 deelnemers over. Manuela viel gelijk af bij het eerste spel op dag 1 en Johan moest naar huis nadat Quincy de eliminatieopdracht had gewonnen en mocht bepalen wie er moest vertrekken. Twee dagen geleden besloot de 27-jarige Wesley vrijwillig te vertrekken.

Veertig deelnemers stonden op 30 augustus 2022 aan de start van Een Jaar Van Je Leven. Door middel van eliminatieopdrachten wordt de groep steeds kleiner. Degene die als laatste over is wint de prijzenpot van maximaal één miljoen euro. Via Videoland kan er 24/7 naar de deelnemers worden gekeken.

Niks missen en meepraten over Een Jaar Van Je Leven? Word lid van onze Facebook-groep!