Eva Jinek vanaf maandag terug op de lateavond

Eva Jinek keert komende maandag 4 december terug met haar talkshow Jinek! Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Jinek ontvangt wederom hoofdrolspelers uit de actualiteit.

Politici, zakenmensen, hoogvliegers in de kunst en cultuur, deskundigen, topsporters en andere mensen die ons land een gezicht geven schuiven aan voor het gesprek van de dag. Ook verslaggever Jaïr Ferwerda levert weer zijn dagelijkse bijdrage aan Jinek, waarin hij de stemming in den lande én in politiek Den Haag peilt.

Eva heeft zin in het nieuwe seizoen: “De talkshow is mijn tweede thuis dus ik verheug me natuurlijk weer op alle gasten die ik mag ontvangen en de gesprekken die we met elkaar gaan voeren. Met zoveel nieuwe gezichten in Den Haag en alle gepeperde maatschappelijke discussies die er leven, wordt het ongetwijfeld weer druk en boeiend aan tafel.”

Jinek is tot en met donderdag 23 december te zien en ka niet wachten op het jaar vrolijk af te sluiten. “We gaan 2017 vrolijk uitluiden en ik heb heel veel zin om samen het glas te heffen op een heel nieuw jaar, vol verse ideeën en energie.” 

Jinek is tot en met 23 december te zien, vervolgens keert ze op maandag 8 januari terug.

Foto: KRO-NRCV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *