Vooruitblik Expeditie Robinson 2023: Kok Roberta wegstemmen is waanzin
Bron: RTL/Shotbysud

Vooruitblik Expeditie Robinson 2023: Kok Roberta wegstemmen is waanzin

Geschreven door John Holdorp Laatste update:

Columnist John blikt vooruit op het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

Het 25ste seizoen van Expeditie Robinson wordt vanaf 2 september uitgezonden op RTL4. Zoals steeds de laatste jaren met (min of meer) bekende Nederlanders. Op social media wordt soms gesproken over het wel of niet bekend zijn van deze bekende Nederlanders. Duidelijk is dat er weinig BN'ers van de A-categorie deelnemen.

Verder geven puristen aan dat deelname door deze BN'ers soms voortkomt uit andere motieven dan fan zijn van het programma. Een andere veel gehoorde kritiek is dat deze BN'ers veel sneller geneigd zijn op te geven. Wel zijn er bij de deelnemers vrijwel elk jaar youtubers of influencers en is er meestal een acteur of actrice bij die ooit mee heeft gedaan in GTST.

Omdat niet alle deelnemende BN'ers bij iedereen bekend zijn volgt hier een korte beschrijving van deze deelnemers.

De vrouwen:

Jamie Vaes, styliste en presentatrice maar bij velen vooral bekend als vriendin van rapper en opperloser Lil kleine (die ooit ook aan Expeditie Robinson meedeed en als eerste afviel.) en van haar realityprogramma Jamie in the Vaes lane. Onlangs was ze de eerste bekende Nederlandse die weer naakt in de Playboy staat. Jamie is een dame uit een wereld waar ik niets mee heb. Maar misschien daarom ben ik heel benieuwd hoe zij in dit programma overkomt en het gaat doen.

Chelsey Weimar, model voor o.a. Victoriaś Secret. Ze heeft een relatie met Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol. Chelsey is erg enthousiast over haar deelname. Ze is al jaren een fan van het programma en de deelname was een onvergetelijk avontuur dat ze haar hele leven lang zal blijven koesteren. Wijst dit enthousiasme erop dat ze wat langer in de expeditie zat? In het verleden bleken sommige modellen bikkels te zijn en het best lang vol te houden.

Eva Simons, zangeres en songwriter. Ze heeft internationaal succes gehad en heeft samengewerkt met artiesten als Afrojack, Will.i.am en is ze het voorprogramma van Beyonce geweest.

Iris Enthoven, presentatrice en youtuber. eerder te zien geweest als roadtripper bij StukTV en in een aflevering van de gevaarlijkste wegen van de wereld. Verder is ze o.a. bekend van Xite, Radio 538 en diverse youtube kanalen.

Ilse Paulis, roeister en Europees, wereld en olympisch kampioene. Is topsporter geweest heeft dus als het goed is een winnaarsmentaliteit. Studeert medicijnen en wil chirurg of orthopeed worden. Een beetje medische ervaring is misschien welkom in de expeditie. Dit is een dame die haar uiterste best gaat doen om ver te komen.

Roosmarijn Wind, actrice en o.a. te zien geweest in Flikken Rotterdam, SpangaS, een commercial van de Hema maar ook in de Duitse bioscoopfilm Rheingold. Ze geeft aan maandenlang voorbereidingen te hebben gedaan voor haar lievelings/droomprogramma. Een goede voorbereiding is het halve werk dus ook Roosmarijn zie ik wel langere tijd in de Expeditie zitten.

Irene van der Laar, model, voormalig Miss Universe Nederland, presentatrice en actrice. Zij is denk ik een van de bekendere onder deze bekende Nederlanders. Onlangs heeft ze meegedaan aan de verraders vloog daar als eerste eruit en dat zorgde voor een beetje melodramatische huilbui. Ik ben erg benieuwd of ze hier ook weer zo snel eruit wordt gestemd of dat ze nu wat langer te zien zal zijn.

Iris van Lunenberg, presentatrice en columniste, maar ook dagvoorzitter en debatleider. Het is dus een dame die een duidelijke mening heeft en daar ook voor uit durft te komen. Kan in discussies misschien succes halen of te nadrukkelijk aanwezig zijn wat zorgt voor een snel vertrek.

Krista Arriëns, presentatrice, regisseur en theatermaker. O.a. bekend van de sekszusjes. Ze heeft een opleiding tot journalist en daarnaast o.a. drama gestudeerd in Zuid Afrika, filmmaking in New York en acteren aan de theaterschool in Amsterdam. Het is een multitalent, een dame met veel vaardigheden. Misschien wel een deelnemer die onverwacht een eind gaat komen.

Roberta Pagnier, (tv)-kok. Dus een aanwinst! Koks zitten meestal langer in de expeditie omdat ze de gave hebben om het smakeloze eten van de Expeditie toch smaakvol te maken. Ik verwacht dan ook dat zij geruime tijd in de expeditie zal zitten. Een kok wegstemmen is waanzin.

Niks missen van Expeditie Robinson? Word lid van onze Facebook-groep!