Deze week in GTST: Kan Daan de situatie nog wel aan?
Bron: RTL/Geert de Lange

Deze week in GTST: Kan Daan de situatie nog wel aan?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Janine benadert Daan om verder te komen met de kwestie nalatigheid van huisbaas Van Dijnselburg. Wat kan Daan eigenlijk doen? Vertrouwt Agaath Van Dijnselburg Daan eigenlijk wel? Een aannemer moet zo transparant mogelijk aan de slag. Als het klagen van de huurders maar ophoudt. Maar er speelt nog wat. Kan Daan de alcohol wel weerstaan?

Hij komt tot een bizarre ontdekking als hij op zijn telefoon kijkt. Ludo wantrouwt Daan. Wat is er met hem aan de hand? Hij houdt iets voor Ludo verborgen als deze op kantoor komt. Tijdens een ontmoeting met Van Dijnselburg, gaat deze overstag. Ze gaat een offerte tekenen. Dan komen Ludo en Janine onverwacht op kantoor en vinden daar Daan. Gaat het wel goed met hem?

Julian is met Marwan bij de Buurtsuper. Marwan ontdekt de envelop met inhoud van Julian, waarop deze hem verteld wat hem is overkomen in het casino. Maar Marwan vertrouwt het zaakje helemaal niet. Als Julian Flip het geld terug wil geven, zegt deze een klusje voor hem te hebben. Wat moet hij voor haar doen? Thuis ontstaan nog meer geldzorgen als er iets met hond Dolly aan de hand is. Als Flip hem een aanbod doet, besluit hij erop in te gaan.

Maar wat houdt het precies in? Vragen stellen mag niet. Julian gaat op pad nadat Marwan zijn dienst heeft overgenomen. Als Julian op pad is, krijgt hij politiecontrole. Waarom? Vermoeden zij iets? Julian kan zijn klus af maken en wordt daarna opgehaald door een goede bekende. Thuis verzint hij een smoes als men wil weten hoe hij aan zijn geld is gekomen. Flip komt bij Marwan iets voor Julian afgeven. Alhoewel Julian het geld hard nodig heeft, wil hij geen klusjes meer doen voor Flip. Marwan krijgt slecht nieuws over zijn toelatingsexamen voor de Pabo.

Lynn vertelt Merel dat ze oude liefde Oriana een bekentenis heeft gedaan. Oriana zoekt Lynn op in Boks en zegt geen geld te hebben om terug naar Italië te gaan, maar Lynn heeft wel een oplossing. Lynn en Oriana organiseren in opdracht van Laura iets voor de familie Verduyn. Na afloop doet Merel een verdrietige ontdekking en gaat er vandoor. Later doet Merel Lynn een bekentenis. Maar denkt deze net zo over de situatie als Merel? Merel weet niet meer hoe ze met de situatie om moet gaan. Thuis maken ze zich ook zorgen om Merel, die zichzelf niet is.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!