Deze week in GTST: Wat mankeert Laura toch?
Bron: RTL/Feriet Tunc

Deze week in GTST: Wat mankeert Laura toch?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Na de brand in het flatgebouw komen de bewoners naar de Koning. Laura is hier druk met regelen maar wat is er toch mis met haar? De familie Verduyn logeert zo lang bij Laura en Henk. Dan merkt Laura weer iets vreemds. Dan is de dag aangebroken dat het gips eraf mag bij Laura. Is hiermee alles weer in orde?

Dan gebeurt er weer iets met haar. Ze had al vaker iets vreemds gemerkt maar wijt het aan ouderdom maar ze vertrouwt het toch niet. Zal zij naar een dokter gaan? Henk zal er in ieder geval voor haar zijn. Dan krijgt Laura slecht bericht. Henk wil precies weten wat er is. Ze vallen elkaar huilend in de armen. Als Laura informatie heeft opgezocht op internet neemt ze een besluit.

Als Shanti in het ziekenhuis is, komt ze weer bij bewustzijn, maar wat is er precies met haar aan de hand? Ze kan volgens de arts uit twee mogelijkheden kiezen; een keizersnede of wachten tot de baby zelf komt. Rick heeft hierover een andere mening dan Shanti. Wat wil zij eigenlijk?

Telefoontje

Janine hoort dat Agaath iets anders tegen de politie vertelt dan wat er daadwerkelijk gebeurd is. Ze vertelt dit aan Daan. Kan hij haar misschien helpen om bewijzen in handen te krijgen over de toedracht van de brand in de flat? Ze doen samen een ontdekking.

Janine belt ook met de verzekeringsmaatschappij die onderzoek gaat doen. Dan gaat ze naar rechercheur Alex maar gelooft deze haar verhaal en is dit voldoende bewijs? Later praat Janine met Agaath die zich heel meelevend voordoet. Maar is zij wel zoals ze zich voordoet? Dan vangt Janine iets op van het telefoongesprek dat Agaath voert.

In de Buurtsuper overlegt Julian met Marwan of hij het transportje wel zal doen. Merel en Steef vangen later iets op over een ‘transportje’ en besluiten Julian te volgen als hij zogenaamd naar zijn werk gaat. Ze zien hem met een vrouw met envelop en zien hem ook in een auto stappen.

Ze willen van hem nader horen. Vertelt Julian hun de waarheid wel en geloven ze hem daarna? Dan overlegt Julian met Marwan wat ze zullen doen. De situatie wordt te link dus besluiten ze een goede bekende in te schakelen voor hulp. Deze adviseert hen bewijs te leveren over de criminele zaken.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!